Frankrike, Aix En Provence
...sojalecitin, antioxidanter: rosmarinextrakt, vitamin E Tillverkat i en anläggning som använder soja, ägg och mejeriprodukter Förpackning: cirka 36 grillade skivade baguetter per låda Nettovikt: 200g Näringsmässiga egenskaper: Genomsnittligt näringsvärde per 100g Energivärde: 1624 KJ eller 408 Kcal Fett: 6.2 g därav mättade fettsyror: 0.9 g Kolhydrater: 72 g därav socker: 2.8 g Kostfiber: 5.1 g Proteiner: 13 g salt: 1.7 g...
Portfölj (31)
Frankrike, Montelimar
... Nougat med karamellsalt från Guérande, förpackad i en 200g påse med kartongbotten, som innehåller nougatpapilloter. Ingredienser: Socker, glukossirap, honung, mandlar, karamell med saltat smör (8,7 %), florsocker, potatisstärkelse, osyrat bröd (vatten, olivolja, mjöl), äggvita, naturlig vaniljextrakt. Tillverkningsmetod: Honung och glukossirap kokas i kitteln, äggvita kompletteras med kokt socker, vanilj, mandlar och karamell. Allergener: Mandlar, ägg, möjliga spår av nötter.
Portfölj (154)
Frankrike, Herblay-Sur-Seine
...Skalade Sacha Inchi-frön, certifierad ekologisk kvalitet, ekologiskt salt och ekologiskt socker Primär förpackning 200 g, glasbehållare med skruvlock. Sekundär förpackning Kartonglåda x 24 enheter Användning och förberedelse av kunden / konsumenten Direkt konsumtion, att äta med bröd eller kex. För bageri, konditori. Allmänna villkor Förvara produkten på en sval och torr plats, vid en...
Portfölj (17)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...Pain Americana 4.5" med sesam (1003) 12 bitar x 77g Ingredienser Vetemjöl, vatten, socker, jäst, solrosolja, sesamfrön (2%), salt, konserveringsmedel (E282), emulgeringsmedel (E481, E472e), mjölbehandlingsmedel (E300).
Frankrike, La Fouillade
...11 recept på frukostprodukter: smakrika knäckebröd: ekologiska fullkornsknäckebröd utan tillsatt socker Ekologiska rostat bröd med frön och spannmål utan tillsatt socker Rostat bröd med vete Speltknäckebröd Bredbart rostat bröd...
Portfölj (8)
Frankrike, Bayonne
...Bröd med jäsning och förberedelse, med rustik utseende, krispig skorpa, spännande avslutning och generös fyllning av linfrön, sesam och vallmo. Ett bröd med en exceptionell smak, aromatiskt och näringsrikt. Rikt på fibrer, en källa till protein och lågt i socker. Dess inre, där man hittar andra frön som solrosfrön och havregryn, har en gyllene ton och hela smaken av blandningen av vetemjöl och...
Portfölj (44)
Frankrike, Faverolles-Sur-Cher
...per 100 g produkt Energi 1277 KJ / 305 Kcal fett 2.6 g därav mättade fettsyror 1.4 g Kolhydrater 64.1 g därav socker 39.6 g Proteiner 4.6 g Salt 0.2 g Hantverksmässig ingefärskaka utan skivor för att bevara sin mjukhet Ljuvlig smak av kastanjhonung, bovete och blommor från regionen Centre Ingredienser (honung, mjöl, ägg och smör) insamlade i LoiretCher. Källa till fiber, låg fetthalt. Även formen är tillverkad i vår avdelning.
Portfölj (28)
Frankrike, Talant
... speciella evenemang, och 9 ställningar i nougatine och sockerdekorationer för att fullända verken. Varje stycke åtföljs av en mall i skala 1/3 (nougatine, pastillage...). I denna receptbok hittar du även grundläggande tekniker (makron, flytande socker, draget socker...) och klassiska recept (chouxdeg, crumble choux, nougatine...). En oumbärlig bok för cateringföretag och bagare. Referens: BEL21 I lager: 4 Produkter Språk: Franska och Engelska...
Portfölj (192)
Frankrike, Champier
... glykemiskt index. Den används i naturell yoghurt, färskost, pannkakor, våfflor, smörgåsar, bröd, kex, müsli. Även som ersättning för socker vid bakning av kakor, energibars, tårtor, smoothies, milkshakes, juicer...
Portfölj (13)
Frankrike, Essey-Les-Nancy
...Pepparkaka med en mjuk konsistens och intensiv smak av pepparkakskryddor. Ingredienser: VETE mjöl*, HONUNG, hela ÄGG (frilandsägg), smör, rörsocker*, MJÖLK*, pepparkakskryddor (kanel, anis, ingefära, kardemumma, koriander, nejlika, stjärnanis). * Ingredienser från ekologiskt jordbruk Portion 140 g ungefär. Förvaras torrt, skyddat från värme och ljus. Genomsnittligt näringsinnehåll per 100 g: 1421 KJ / 463,7 Kcal, fett: 25,4 g, varav mättat fett: 15,7 g, kolhydrater: 52,6 g, varav socker: 27,4 g, protein: 5,6 g, salt: 0,7 g 150 g...
Portfölj (3)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Olivkonfekt från Extremadura ''La Chinata'' (oliverna kommer endast från denna region), Ingredienser: Gröna oliver, socker, citron. Denna produkt är en riktig konfekt och är helt annorlunda än tapenade. På en smörgås eller rostat bröd till frukost. En lätt bitter söt smak på grund av den karaktäristiska smaken av oliven, en produkt som inte lämnar någon oberörd. För finsmakare är denna blandning av gröna oliver och socker en fest för gommen. Glasburk på 250g...
Portfölj (198)
... läckra och aptitretande sylt med 4 gula frukter! Tillverkad endast med de färskaste och saftigaste frukterna, är vår sylt den perfekta kombinationen av naturlig sötma och robusta smaker. Oavsett om du breder den på rostat bröd, blandar den med yoghurt eller använder den som topping för desserter, kommer vår sylt att lyfta varje rätt till nya höjder.\n\nUGS:3 455 149 000 034"}...
Portfölj (46)
Frankrike, Gisay La Coudre
...Ingredienser: honung från våra bikupor, socker, FRANSKA MANDELN, ÄGGVITE, vanilj från Réunion, osyrat bröd. Pris per gram, minimum 120 g, ange önskad mängd i rutan genom att direkt skriva vikten i gram. Referens: NOUVRA...
Portfölj (41)
Frankrike, Geispolsheim
...Gata är ett armeniskt sött bröd. Det finns många varianter av Gata i Armenien. En populär variant är Gata med koritz (khoriz), en fyllning gjord av mjöl, smör och socker.
Portfölj (138)
Frankrike, Paris
... mellanmål. Som alla våra honung är den certifierad som icke uppvärmd, utan blandning eller tillsatt artificiellt socker. 100% naturlig och utan konserveringsmedel, behåller den alla sina näringsmässiga egenskaper och ursprungliga smakkvaliteter. Vår ekologiska krämiga honung produceras i bergsområdet Ano Klines i västra Makedonien. PCB - KARTONG: 12 enheter...
Portfölj (21)
Frankrike, Auterive
...kokosjuice, passionsfrukt, socker, citronsaft, fruktpektin. Total frukthalt: 60% Smakråd: På bröd, Yoghurt, Tårtor, Crêpes, Kesella Förvaring: Två år före öppning. Förvara svalt efter öppning och konsumera snabbt.
Portfölj (9)
Frankrike, Appietto
... fanns en ugn för varje kvarter och invånarna bakade sitt bröd och sina canistrelli. Det kommer också att vara en idealisk present för att glädja dina nära och kära. Och slutligen, när de läckra canistrelli har ätits, kan du använda den för att förvara socker eller andra livsmedel som du vill bevara. Vikt: 400 gr Ingredienser: Vetemjöl, Socker, Solrosolja, Ägg, Inverterat socker, Bakpulver Förvaring...
Portfölj (118)
Frankrike, Ostwald
... Fetter: 10,1 g Varav mättade fettsyror: 1,2 g Varav enkelomättade fettsyror: 1,6 g Varav fleromättade fettsyror: 6,9 g varav omega 3/6: 1,4 g : 5,5 g Varav socker: 2,5 g Kostfiber: 41,9 g Protein: 30,9 g Salt: 0,01 g...
Portfölj (12)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... interventionistisk (inhemska jästarter, låga doseringar som endast görs med socker från druvor osv.). Innehåll: 75cl Typ: Kolsyrat vin Dosering: Extra Brut (5g/L) Druva: 100% Chardonnay AOC: Champagne 1er Cru Lagring: Drick nu och spara till 2031 Serveringstemperatur: 8-10°C...
Portfölj (321)
Frankrike, Puyricard
... många. Perfekta med yoghurt, glass och som fyllning i bakverk samt för att bre på crêpes, brioche, våfflor, bröd... Sylt av mjölk Mejerispecialitet, en krämig blandning av färsk mjölk och socker med en fin smak av mjölkkaramell. Mycket låg fetthalt och hög kalciumhalt. Karamellkräm med havssalt från Camargue Frestande... och njutningen är i nivå med frestelsen! I en glasbehållare, som topping på en...
Portfölj (48)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: Mandlar, äggvitor (potatisstärkelse), vatten, socker, florsocker, lavendelhonung, solrosolja, naturlig apelsinblomsextrakt, kanderade apelsinskal, blåbärssylt (blåbär, socker, pektin); glukosfruktossirap, surhetsreglerande citronsyra, invertesocker, osyrat bröd, konserveringsmedel: E202, surhetsreglerande. Färgämne: E 120. E161 koncentrat av morot-blåbär och spirulina.
Portfölj (109)
Frankrike, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Hantverksmässiga calissons, härligt mjuka i konsistensen. Ingredienser Frukter i sockerlag (Meloner, vattenmelon och konfiterad apelsinskal) Mandlar, socker, äggvita, osyrat bröd (potatisstärkelse, solrosolja).
Portfölj (142)
Frankrike, Gennevilliers
...Dominant smak: Fräschör från ananas och exotisk smak från kokosnöt. Ingredienser: Ananas 30%, Kokosnöt 30%, Socker 40% Textur: sylt med krispiga bitar av kokosnöt. Smakråd: på bröd, bakverk, yoghurt eller kvarg, bakverk.
Portfölj (9)
Frankrike, Ham
... till dina kakor och pajer. Dess enkla och naturliga sammansättning inkluderar druvsaft, socker, utan tillsatser eller konserveringsmedel. Med sin burk på 160g låter denna ekologiska druvgelé dig njuta av ett hantverksmässigt och kvalitativt sylt. Produktfördel: Den ekologiska druvgelén är ett läckert fruktigt val för att förgylla dina mackor och desserter. Referens: AR809529 Ean13: 3760306809529...
Portfölj (127)
Frankrike, Aizenay
Välkommen till European Food Import Market. Vi är specialiserade på import och distribution av spannmål, mjöl, oljor, socker och frön av högsta kvalitet, främst från Ukraina. Vårt sortiment inkluderar vetemjöl, råg, majs, bovete, solrosolja, rapsolja, skalade solrosfrön, brunt linfrö, gult linfrö, pumpafrön och mycket mer. Alla våra produkter uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna och...
Portfölj (44)
Frankrike, Fargues-Saint-Hilaire
...då det är en av de mest konsumerade livsmedlen. - Socker icumsa 45: vi gör vårt bästa för att erbjuda dig den bästa kvaliteten till det bästa priset. - Palmolja: den mest konsumerade oljan i världen! Palmoljans naturliga egenskaper har gjort den till en värdefull ingrediens för livsmedelsindustrin och även för konsumenterna! - Vetemjöl: vi anser att det är nödvändigt att erbjuda dig vetemjöl...
Portfölj (4)
Frankrike, Amiens Cedex 3
... lagstiftning. Företaget grundades 1955 av en bagare-konditor i Amiens och sysselsätter över 60 personer i Frankrike. Florensuc erbjuder ett brett utbud av dekorationer för hantverkare och industriella aktörer. • Den hantverksmässiga marknaden: Konditorer, Bagerier, Catering, Restauranger • Den industriella marknaden: Tillverkare av bakverk, bröd, bakverk och glass. 60% av omsättningen kommer från export till 60 länder. Certifiering: Ecocert, ISO 22000, Sedex.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play