Sedan 2003 har vår passion drivit oss att utforska världen i jakten på extraordinära och rättvisa frukter.
Vårt mål: att erbjuda er innovativa, hälsosamma och ekologiska produkter.
Allt började med granatäpplejuice, en skatt med många fördelar.
Vår hemlighet ligger i valet av frukter som skördas vid mognad, odlade i skyddade miljöer, fria från alla behandlingar.
Hos BIOVIT'AM har vi beslutat a...
... är under torkningen som saften från dadeln koncentreras och utvecklar alla sina nästan karamelliserade aromer.
Därefter lägger producenten dadlarna Kabkab i hinkar. Han pressar dem sedan så att en del av deras saft kommer ut.
Användning:
För att fullt ut njuta av alla aromer från dadeln Kabkab rekommenderar vi att ni äter dem naturell som ett litet mellanmål, en efterrätt eller doppade i tahini (sesampasta).
Hink: 4 kg...
Vi är ett familjeföretag som producerar äpplen och päron på cirka femtio hektar i Haute-Savoie sedan över 70 år tillbaka. Vi strävar alltid efter att bättre respektera vår jord, och kvaliteten på vårt arbete erkänns genom olika kvalitetsmärken. Vi är certifierade med:
- Ekologiska fruktträdgårdar,
- Hög miljövärde (HVE3),
- IGP (skyddad geografisk beteckning för äpplen och päron från Savoie),
- Sa...
Beläget i hjärtat av Monts de l’Ardèche, CONCEPT FRUITS är ett företag som specialiserar sig på bearbetning av kastanjer och hästkastanjer sedan 1975. Det tillhör Groupe ROGER DESCOURS, den franska ledaren och huvudaktören i Europa inom industrin för frysta frukter. Tack vare en leverans av kastanjer från de bästa producenterna, stöder Concept Fruits ett team av professionella experter inom fruktb...
...Kompostör
Liten, kompakt, design
Isolerad
Rotativ
Förhindrar olägenheter från lukt
Rör om, ventilerar, behåller värmen, avlägsnar saft; för att skapa kvalitetsförkompost
Modell skyddad av 2 patent
Tillverkad i Frankrike
Efter en cykel ger den en förkompost. Förkomposten demineraliseras långsammare än en maskkompost. Effekten är långsammare men mer hållbar. Den näringsberikar jorden genom...
Romanzini är den franska specialisten på beredning av sniglar i konservburkar, snigelskal och fyllda sniglar... Snigeln är en familjeangelägenhet. Romanzini har varit trogen till gastropoder sedan 1921: sniglar i sin egen saft, sniglar i sås, tillagade snigelrätter, snigeltartletter, persiljesmör, musslor, grodor, sniglar i sin egen saft, recept på konserverade sniglar, frysta sniglar eller kylda...