Frankrike, Sarrola-Carcopino
51km
Företaget Salaisons Joseph Pantaloni, producent av hantverksmässig charkuterivaror nära Ajaccio, säkerställer försäljning i stora mängder till yrkesverksamma, samt direktförsäljning till privatpersoner. Som tillverkare av produkter från Korsika framhäver Salaisons Joseph Pantaloni de hantverksmässiga produkterna från regionen. Salaisons Joseph Pantaloni producerar charkuterier och korvar av hög k...
Portfölj (8)
Frankrike, Laissac
96km
...Vår mission: att återge korven dess forna glans, symbolen för fransk gastronomi! Denna hantverkskorv tillverkas i vår charkuteri i Laissac, i Aveyron. Består endast av 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja. Denna torkade köttprodukt håller i 3 månader i rumstemperatur. Den kommer att komplettera coppa, lonzo, korv, torkat nötkött och skinknöt för att...
Portfölj (29)
Frankrike, Malataverne
246km
...Vi föreslår att servera en Grignan les Adhémar Rouge med en hachis Parmentier av nötkött. Gåsleverpastej med grönpeppar. En marinerad hjortstek. Rökt korv med linser. En tartar av nötkött. En gåsleverterrine med grönpeppar. En chili con carne. Grignan les Adhémar rouge är ett vin som produceras i Frankrike i Rhône-dalen. Det rekommenderas att servera det vid en temperatur mellan 14 och 15°C.
Portfölj (188)
Frankrike, Auros
155km
Grundat 2002, är MAISON VOISINE ett familjeföretag. Vi är tillverkare och grossist av hantverksprodukter från Aquitaine. MAISON VOISINE grundades för att skapa ett verktyg för lokal och regional distribution med bra anpassad kylutrustning. Företaget erbjuder direktleveranser till våra kunder som slaktare, charkuterister och livsmedelsbutiker. Med rötter i flera generationer av uppfödare, slaktare ...
Portfölj (31)
Frankrike, Albi
36km
Frankrike, La Fouillade
34km
...Det torkade ekologiska fläskfilén från Ferme de la Rousse äts i tunna skivor som en landsbygdsskinka eller en korv. Den passar perfekt till dina aptitretare, på en charkbricka, med ost eller i en blandad sallad. Fläskfilén, precis som alla stora charkuteriprodukter från Ferme de la Rousse, torkas i minst 12 veckor innan den säljs.
Portfölj (11)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
195km
Frankrike, Pleucadeuc
242km
...• Geléliknande såser i salta och söta kuber IQF av 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 eller 12x12x12 mm • Smör och kryddor i kuber IQF av 8x8x8 mm EGENSKAPER • Klar att använda • Möjlighet till anpassning av motståndskraft mot kalla behandlingar och textur vid uppvärmning ANVÄNDNINGAR • Markörer för korv, hamburgare, nuggets… • Toppings på pizza FÖRPACKNING • Påse på 10 till 15 kg • Kartong på 10 kg FÖRVARING • 12 till 18 månader vid -18°C NÅGRA EXEMPEL PÅ RECEPT • Vitlök / persilja • Ketchup • Tomat • Mexikansk • Curry • Senap • BBQ • Ost...
Portfölj (9)
Frankrike, Pessac
204km
...Korvar, salami, lonza, fårskinka, getskinka, lokala specialiteter, guanciale, pancetta, rå skinka, coppa, Desulo-skinka, vildsvin, porcini-korv, cannonau-salami, olivsalami...
Portfölj (8)
Frankrike, Canejan
203km
... befintliga ljudsystemet. Genom att ta bort det röda locket får du tillgång till DIP-brytare för val av meddelanden (korv, salami och ost, fisk, bageri, konditori, pizzeria, catering, pizza och desserter, glass, frukt och grönsaker, ost och mejeriprodukter, nummer, patient, kund, acceptans, bokning, biljettförsäljning).
Portfölj (1543)
Frankrike, Villefranche De Rouergue
38km
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Frankrike, Lacaune
89km
Grundat 1956, är företaget OBERTI specialiserat på charkuterier och salterier. Med 60 års erfarenhet kombinerar OBERTI hantverk, gamla recept och moderna utrustningar. Köttet som används för produktion av charkuterier och salterier är kvalitetskött från regionen. Företaget producerar och erbjuder därmed korv, coppa, bacon, saltade och torkade skinkor, etc.
Frankrike, Veyrac
207km
Vi är producent av Serrano-skinkor A.O.C från Teruel (Calamocha) och producent av Ibérico Bellota-skinkor från Los Pédroches (Córdoba). Vi distribuerar över hela Frankrike, Belgien, Schweiz och Korsika med leverans från ett Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan hitta Serrano-skinka med ben och urbenad vakuumförpackad. Ibérico lomo, korv, chorizo och sobrasada från Mallorca.
Frankrike, Lacaune
90km
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs. Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc. Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.
Frankrike, Foix
124km
I en naturlig och autentisk miljö har familjen ROUCH sedan 1870 fortsatt att tillverka äkta lokala produkter, rustika och fulla av smak. Jambon de Pays Ariégeois, torkad leverkorv, korv under aska från Ariège, foie gras, ankkonserver, vildsvins- och älgpatéer, osv... Charkuterierna ROUCH tillverkar sina produkter i sitt laboratorium som är godkänt enligt europeiska standarder, i Ferrières i Ariège.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play