Frankrike, Objat
134km
... lever, flöjt av magret med lever, pâté med kastanjer och lever - Tillagade rätter: anka paupiettes med lever, fyllda kål med lever, anka sauté med kantareller, cassoulet med confiterad anka, confiterad anka, confiterad gås, tillagade kantareller - Regionala pâtéer: corrézien pâté, pâté med plommon och lever, skogsterin, terrin med 2 oliver och lever - Rökta magret, anka och gås gizzards, blandad sallad - Presentlådor och skräddarsydda företagsgåvor - Tillverkning av konserver enligt ditt recept med personlig etikettering.
Portfölj (7)
Frankrike, Laguiole
121km
La Maison CONQUET är specialiserad på gastronomiska traditioner från Aubrac. La Maison producerar därmed charkuterier, konserver och många köttprodukter samt specialiteter baserade på renrasig Aubrac-nötkött, fläsk, lamm från Aveyron och kalv. Företaget producerar också färdigrätter, inälvor, aligot och lokala ostar som tome. De färdigrätter som erbjuds av La Maison är huvudsakligen tripoux, fylld kål och farçous aveyronnais med plommon.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play