Frankrike, Montlaur En Diois
95km
...Våra grisar springer omkring sedan de föddes i en 6000 m² stor park som skuggas av valnötsträd. Deras kost består av pellets som är specifikt anpassade efter grisarnas behov samt avfall från gården som vi inte kunnat sälja på grund av sorteringsfel (pumpor, meloner, nötter, spannmål, hampa). Rasen Gascon är svarta grisar, ganska små i storlek eftersom deras tillväxt är långsam, mycket sociala och lekfulla med hängande öron som täcker ögonen. Deras kött är typiskt marmorerat och har en stor smak. VIKT: 5 kg FÖRPACKNING: 5 kg...
Portfölj (15)
Frankrike, Aix-En-Provence
113km
... sammansättningen av sina calissons. Som en äkta fruktkonfektyr säkerställer vi tillverkningen: konfiterade meloner "i hjärtat", en hög andel mandlar och socker som fördelaktigt ersätts av fruktsirap utgör hemligheten bakom finheten och smaken av Calissons Léonard PARLI. Vi säljer vår produktion endast till traditionella butiker som vet att uppskatta och kan framhäva kvaliteten på våra specialiteter.
Frankrike, Plan-D'orgon
119km
Företaget TONFONI är specialiserat och erkänt som avsändare av frukter och grönsaker från Provence (Cavaillon-meloner, druvor, aprikoser, körsbär, sallader, sparris, zucchini och andra). Våra leveransområden ligger i regionen Gard, Durance-dalen, Lubéron-kullarna och Ventoux, samt i Alpes de Haute Provence, som alla drar nytta av luften, solen och Mistralvindarna från vår vackra region. På så...
Frankrike, Cavaillon
117km
Grundat 1986, SETOP (Société d’exploitation du systéme « TOP ») är dedikerat till tillverkning och drift av den första automatiska maskinen för kontroll av sockerhalten i meloner, TOP84. Sedan dess har SETOP kontinuerligt innoverat och skapat sorteringsmaskiner för frukt, olika mätinstrument för kvalitet, inklusive det automatiska laboratoriet PIMPRENELLE, TOPVI-maskinen med nära infraröd teknik...
Frankrike, Eguilles
109km
Fruidoraix-fabriken är specialiserad på tillverkning av calissons. På vår stora produktionsanläggning erbjuder vi allmänheten att upptäcka de olika traditionella yrkena inom konfektyr: tillverkning av calisson-degen från råvaror (meloner, mandlar, kandiserade apelsiner), kokning i vattenbad, formning och glasyr, samt tillverkning av smakrika nougater, påsknougater och några chokladkonfekter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play