Frankrike, Le Rouget
58km
Företaget MAS, beläget i Rouget i Cantal, är specialiserat på charkuterier, salami och traditionella konserver från Massif Central. Företaget erbjuder produkter med enkla och autentiska recept. De erbjuder till exempel en lufttorkad skinka som mognar i upp till 24 månader i deras torkrum i Rouget och en handgjord ren fläskpaté. Maison MAS är känt för kvaliteten och äktheten i sina produkter.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
111km
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Frankrike, Lacaune
191km
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs. Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc. Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play