• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • manada

Resultat för

Manada - Tillverkare Producent - Frankrike

FrankrikeTillverkare/producent
  1. AZ MACHINERY

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Sedan 1982 är AZ MACHINERY specialiserade på utformning, tillverkning och försäljning av lyft- och varuhanteringsutrustningar. Vi levererar nya utrustningar med en tillverkargaranti på 12 månader, bland dessa: Fast och rörlig lastramp, handikappshiss, industriella gaffeltruckar, fasta och rörliga lyftkorgar, industriella varuhissar, serveringshissar, fordonshissar, pallyftar, fatlyftar. Europeiska ledaren för fasta och rörliga lastramper! Kom och upptäck våra fasta eller rörliga lastkajsramper, arbetsplatshissar, gaffeltruckar, omlastningsbryggor, materialhissar, ledstaplare, omlastningsplattor, tillverkning efter mått. Vi säljer våra produkter försedda med certifiering (CE). Vi väljer alltid våra produkter med största omsorg. Vi gör allt i vår förmåga för att erbjuda varuhanteringslösningar som är så ekonomiska och kvalitativa som möjligt. Sedan 1982 ställer AZ MACHINERY sin erfarenhet till er tjänst för att på bästa sätt svara på era lyft- och varuhanteringsbehov. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.Vårt team svarar på era förfrågningar inom ett till två dygn, från måndag till fredag.

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

  3. ALEPEO - LA SAVONNERIE ARTISANALE D'ALEP

    Frankrike

    Från ingenjörsdoktor till mästare på Aleppotvålar. 1989 avslutade Riad BASMAJI (RB), "från Aleppo, sin hemstad", sin högre studier för att få sitt diplom som ingenjörsdoktor i biologi från observatoriet i Paris. Han erbjöd sina kunskaper till flera franska företag. Hans upptäckt av Aleppotvålens fördelar skedde av ren tillfällighet. 1993, under en vistelse i Cannes, fick RB svamp mellan låren. Under 4 år var detta svampproblem återkommande. 1997, kom hans syster från Aleppo, i Syrien, på besök i Frankrike. Hon gav sin bror en fin present: en Aleppotvål. På den tiden fanns inte denna tvål ännu i Frankrike eller i Europa. RB använde Aleppotvålen för sin kroppsvård. Den goda överraskningen efter 3 månader: svampproblemet hade helt försvunnit. Denna personliga historia blev startskottet för att studera denna mirakulösa tvål på djupet och göra så att alla kunde ta del av dess förtjänster. En stor kärlek och passion var född för Aleppotvål. 2001, i samarbete med två vänner, startade han ett företag för att sälja Aleppotvål i Frankrike. Den variabla halten av lagerbärsolja som de flesta tvålmästarna från Aleppo använde drev honom 2003 att öppna sin egen tvålfabrik bredvid Aleppo (Kafar Naha).Syftet var att behärska hela tillverkningskedjan för sin Aleppotvål, från grundrecept till färdig produkt.

  4. CHÂTEAU LE BREZEGUET

    Frankrike

    Egendomen CHATEAU LE BREZEGUET köptes 1999 och producerar viner från vinrankor som i genomsnitt är 25 år utifrån druvsorten Malbec. För att producera vinerna, sker vinifieringen i ungefär tre veckor, vinet lagras sedan i minst 18 månader. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerar också en cuvée med sina gamla vinrankor som är mellan 35 och 40 år gamla. Det är en cuvée 100 % Malbec, vinframställningen är 3 till 4 veckor lång med varm slutvinifiering, och lagringen sker endast i nya ekfat i minst 18 månader. Slutligen producerar CHÂTEAU LE BREZEGUET också ett vin utifrån yngre rankor: CHEMIN DE COMPOSTELLE. Druvsorterna som används är Malbec och Merlot. Det är väldigt aromatiska, röda och roséviner med låg alkoholhalt. Tack vare ägarnas hängivelse prisbelönas dessa viner med jämna mellanrum. Vinodlingen utökades 2015 med köpet av den 12 hektar stora vingården CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

  5. CHÂTEAU TAYAC

    Frankrike

    Château TAYAC är en familjeegendom. Vingården som sträcker sig över 37 hektar på Soussans grusiga kullar ligger i hjärtat av den ansedda appellationen Margaux, i Médoc. Château TAYAC förvaltas av familjen PORTET, som äger och skördar odlingarna sedan fyra generationer. Metoden COUSINIE tillämpas på domänen och tillför vinrankorna generösa mängder näringsämnen samtidigt som den i hög grad begränsar behandlingarna. Jorden når på så vis en jämvikt och förstärks naturligt mot angrepp. Vinrankorna, liksom druvorna, drar full fördel av dessa privilegierade förhållanden. Avlövningen och grön skördning ger också möjlighet att behärska avkastningen och optimera kvaliteten av vinet som lagras i franska ekfat i 12 månader. Vinet Château TAYAC säljs till handeln i Bordeaux-området, vinkällare, restauranger, samt direkt på export.