Italien, Misano Adriatico
218km
...Scopri il gusto unico del CORDISCO Caciocavallo affumicato. Forma intera da 2 kg per soddisfare ogni palato. Prodotto artigianale di alta qualità affumicato con cura, per un sapore intenso e avvolgente. Perfetto per ogni occasione, ideale per accompagnare pietanze o da gustare da solo. Disponibile adesso!
Portfölj (200)
...Caciocavallo är en ost gjord på rå buffelmjölk från Cilento, med en sfärisk pasta som har en diameter på 9-12 cm och en höjd på 12-20 cm. Denna form är resultatet av manuell bearbetning av löpe. Skalet är mycket tunt, slätt och vitt. Pastan är halvfast, elastisk och har en elfenbensfärg. Typer och Format Vit och Rökt. Vikt: cirka 1 kg förpackad i vakuum Kod: CACIOFERR HÅLLBARHET: 60 DAGAR...
Portfölj (10)
...SCAMORZA OCH CACIOCAVALLO FRÅN KOS OCH VATTENBUFFEL, VITA OCH RÖKTA...
Portfölj (9)
...mestadels dedikerade till mozzarella och ricotta di Bufala och särskilt till mejerianläggningar för produktion av alla typer av "pasta filata"… ost, såsom mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata etc. Vi är också specialiserade på tillverkning och uppgradering av mini-mejerilinjer med olika produktionskapaciteter. -Alla våra MINI Dairy är "skräddarsydda" enligt kundens specifika krav.
Portfölj (1)
Italien, Sicignano Degli Alburni
29km
Det finns fortfarande många små företag i vår SÖD som bearbetar råvaror precis som våra farföräldrar gjorde för länge sedan: med passion, med omsorg, med äkthet, med hängivenhet, med enkelhet för att föra smaker som nästan har försvunnit tillbaka till våra bord. Ett exempel kan vara CACIOCAVALLO LUCANO STAGIONATO IN GROTTA, som endast och uteslutande är tillverkat av mjölk från Podolica-kor...
Italien, Eboli
232km
Podere San Vincenzo i Eboli (SA) föder bufflar fram till produktionen av mjölkprodukter: buffelmozzarella, scamorza och caciocavallo. Genom att ha möjlighet att kontrollera hela produktionscykeln är kvaliteten garanterad och certifierad. Dess huvudsakliga mål är inte kvantitet, utan kvaliteten på sina produkter. Det är värt att påpeka att Podere San Vincenzo under sju år i rad har fått erkännande från AIA (Italienska Uppfödareföreningen) som den främsta uppfödningen i Italien när det gäller både kvantitet och morfologisk kvalitet på mjölken.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play