Italien, Gubbio
234km
...) vid en temperatur av 27 °C. Detta gynnar den slutliga kvaliteten på olivoljan. Oljekonservering: Oljan förvaras i rostfria tankar vid kontrollerad temperatur för att skydda produkten mot oxidation. Abfyllning: Oljan fylls direkt enligt HACCP-riktlinjerna (Hazard Analysis and Critical Control Points). Efter en kort paus filtreras oljan naturligt genom dekantation för att bevara dess näringsmässiga och organoleptiska egenskaper oförändrade. Därför fylls den strikt i tennbehållare.
Italien, Pontetetto
239km
... avsedda för användning på automatiska förpackningslinjer. Selene har implementerat Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) för att säkerställa en hög nivå av kontaminationskontroll, vilket är avgörande för kunder inom livsmedelsindustrin. Selene har varit certifierad sedan 1994 enligt standarden UNI EN ISO 9001 och är noga med de procedurer som krävs av standarden ISO 14000.
Italien, Carmignano
241km
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play