Italien, Giuliano
181km
...Farina "00", vatten, Lievito Madre (naturlig jäst av vetemjöl typ 0 i pulverform, jäst, maltat spannmålsmjöl), salt, solrosolja, olivolja, tomat, mozzarella, kronärtskockor, svamp, skinka, svarta oliver, extra jungfruolja.
Portfölj (129)
Italien, Casoria
191km
...Gaeta-oliver, urkärnade italienska Gaeta-oliver, gigantiska italienska gröna oliver, papaccelle (paprikor) i 5 kg hinkar. Scarole, friarielli, auberginer och kronärtskockor i olja i 1 kg burkar, perfekta för fyllning eller som aptitretare.
Portfölj (7)
Italien, Guidonia
43km
...Priserna som visas på webbplatsen är detaljhandelspriser. Ingredienser: Krossade gröna oliver, solrosolja, paprikor, salt, fänkålsfrön, vitlök. Förpackningar: Vakuumförpackningar: g 500 30% rabatt från grossistpriset. Begär prislistan...
Italien, Ravenna
246km
...Svarta oliver i saltlake, olika storlekar...
Portfölj (6)
Italien, Salerno
232km
...Baccala' färsk, bearbetad samma dag och marinerad i vinäger. Förpackad i blandad olja, 20% extra jungfruolja, 80% solrosolja med färska aromer, oliver, kapris och soltorkade tomater. Baccala' (Gadus Morhua), (FAO ZON 27), 80% solrosolja, 20% extra jungfruolja, vinäger, antioxidant, smakförstärkare, arom, salt, naturliga aromer. Företaget verkar i enlighet med nationell och europeisk lagstiftning...
Portfölj (8)
Italien, Firenze
129km
...Mötet mellan champinjoner och oliver med svart tryffel har gett upphov till en utmärkt kräm med en stark och distinkt smak. Känslan av skog sprider sig i omgivningen så snart burken öppnas. Ingredienser: odlade champinjoner (agaricus bisporus), oliver, svart sommartryffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: Vi rekommenderar vår tryffelkräm med kött, både vitt och rött, med ägg, utsökt på skivor av rostat bröd, smörgåsar och kex. Den kan också användas som fyllning för tortellini och ravioli.
Portfölj (9)
Italien, Roma
40km
...Ingredienser: Odlad svamp (Agaricus bisporus), solrosolja, gröna oliver, vit tryffel 1% (Tuber magnatum Pico), salt, arom, askorbinsyra: E300. Utgångsdatum: 36 månader. Användningssätt: Den är idealisk som kryddning för crostini och fyllningar till förrätter, huvudrätter och efterrätter, omeletter och som bas för alla rätter med tryffel. Allergener: Produkten innehåller inga allergena ämnen...
Portfölj (9)
Italien, Roma
60km
...Läckert och rikt på ingredienser, Capricciosa är ett måste bland klassiska pizzor. Champinjoner, strikt färska, kronärtskockor i sin egen lag, svarta oliver och smaken av kokt skinka gör fyllningen komplett och riklig, vilket kommer att tillfredsställa även de mest kräsna smaklökar.
Matchande produkter
Capricciosa Pizza
Capricciosa Pizza
Portfölj (2)
Italien, Campello Sul Clitunno
62km
...LINEA GOCCIA PREMIUM Olivolja Extra Jungfru 100% Italiensk Olivolja extra jungfru 100% italiensk av högsta kvalitet, kallpressad. Olja som erhålls från ett särskilt urval av oliver som pressas vid rätt mognadsgrad. Den perfekta kombinationen av de olika sorterna ger en balanserad smak som tillför ett mervärde till rätterna. En olja som inte är överdrivet intensiv i fruktighet, älskas vid bordet...
Portfölj (9)
...ARMONICO är den extra jungfruliga oljan från Colletorto som produceras genom malning av oliver vid full mognad. Den passar till alla typer av rätter. Den är utmärkt för att förbereda såser och soppor eller för att få läckra friteringar tack vare dess stora motståndskraft mot höga temperaturer. FÖRPACKNINGAR flaskor på 0,50 och 0,75 liter burkar på 1-2-3 och 5 liter...
Portfölj (6)
...Idén till denna kräm föddes ur en första färgvision. De två produkterna, med nästan motsatta färger men som båda fångade uppmärksamheten. Kombinationen av kronärtskockshjärtan med svart tryffel, allt i olivolja, har resulterat i en utmärkt produkt som fyllning för smörgåsar, pizzor och focaccia. Ingredienser: kronärtskockor (65%), olivolja, oliver, svart sommartryffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, salt, aromer. Tips: Utmärkt som kryddning för pastarätter, vitt kött eller som bas för såser.
Portfölj (10)
Italien, Orsogna
108km
...Salumi och typiska ostar från Abruzzo * Salami med tryffel * Söt rund Aquilano-salami * Söt Cigolana-salami * Kryddig Cigolana-salami * Leverkorv av gris typ Cigolana * Kryddig Bastoncino-salami * Spianata Aquilana-salami * Färska korvar från Abruzzo Våra ostar: * Klassisk korgformad mjölkost * Ost med gräslök * Ost med valnötter * Ost med svarta oliver * Ost med gröna oliver * Ost med chili * Ost med tryffel...
Portfölj (9)
Italien, Amelia
54km
...Över det skyddade området som kallas "oljans väg" i Umbrien, på de böljande Amerini-kullarna, odlas våra oliver. Vi extraherar vår olja FenOlio uteslutande från våra egna oliver. Oljan är rik på polyfenoler, kraftfulla naturliga antioxidanter med höga nivåer av vitamin E som kan motverka de skadliga effekterna av fria radikaler. Kvaliteten på FenOlio kännetecknas inte bara av den låga...
Italien, Marciano Della Chiana
149km
...Extra jungfruolja av högsta kvalitet, framställd genom kallpressning av gröna oliver som plockas och omedelbart pressas: Coltofranto. Konserverad under kväve i rostfria ståltankar, kännetecknas den av låg syrahalt och hög polyfenolhalt: denna olja uppfyller kravet med en koncentration över 250 mg/Kg av hydroxytyrosol, tyrosol, oleuropein och deras derivat. Med en intensiv fruktig smak och...
Portfölj (10)
Italien, Città Di Castello
148km
...Salsa med sommartryffel och svamp. Utan konserveringsmedel och glutenfri. Perfekt för pasta, risotto, ägg, smörgåsar, förrätter. Innehåller inga svarta oliver för en äkta tryffelsmak! Sås med svarta tryfflar och svamp. Idealisk för att berika olika rätter som förrätter, toast, huvudrätter, såser, kött, gratänger och omeletter.
Portfölj (2)
Italien, Sant'agata De Goti
181km
... plockas direkt från våra träd i Sant'Agata de Goti, där de dominerande sorterna är Ortice, Racciopella och Ortolana. Just på grund av egenskaperna och smaken hos dessa oliver produceras en ekologisk olja med en gul färg och smaragdgröna reflexer, med en behaglig, välbalanserad bitter och kryddig eftersmak.
Portfölj (1)
... följande syften: Den gemensamma bearbetningen av alla oliver som lämnas in av medlemmarna enligt de bästa olivoljetechnikerna, och förbereda nödvändig utrustning och anläggningar för detta ändamål; Bevarande och gemensam försäljning av produkten som erhålls från bearbetningen av oliverna. Under olivskörden lämnar medlemmarna in oliver dagligen och pressningen av dem sker inom 24 timmar med mekaniska...
Portfölj (1)
Italien, San Prisco
172km
Familjen Zibella har i många år varit en referensleverantör för de främsta industrierna inom bearbetning av livsmedelsprodukter och grossister inom sektorn. De ägnar sig specifikt åt marknadsföring av oliver, kapris, och under de senaste åren även av svamp, kronärtskockor och soltorkade tomater. Inom företaget finns en strukturerad organisation som huvudsakligen är uppdelad efter funktioner, men med uppgifter som är tydligt flexibla för att bäst anpassa sig till den kraftiga expansion som de har uppnått under alla dessa år av verksamhet.
Italien, Napoli
197km
Ceriellolive s.r.l har en lång erfarenhet kopplad till en stark familjetradition som har överförts från far till son i tre generationer. Företaget grundades 1911 av kärleken och hängivenheten som farfar Giuseppe alltid hade för oliver. Den organisatoriska strukturen och det omfattande försäljningsnätet hos Ceriellolive s.r.l gör det idag möjligt att tillfredsställa alla kunders behov... från den klassiska återförsäljaren till stor distribution.
Italien, Bagno a Ripoli
209km
... och Kalifornien (USA). Strävan efter en ständig förbättring av processen för omvandling av oliver till olja har alltid varit målet för Officine Meccaniche Toscane S.p.A. Många patent har gjort det möjligt för företaget att utveckla verkligt innovativa maskiner och anläggningar inom sektorn. Grunden för den kontinuerliga forskningen om innovation och utveckling är viljan att förse våra kunder med verktyg som gör det möjligt för dem att få en produkt av hög kvalitet.
Italien, Vasto
144km
Försäljning av extra jungfruolivolja och Leccino-oliver producerade i Abruzzo.
Italien, Roma
56km
Ellenikà är exklusiv importör av de bästa typiska grekiska produkterna: extra jungfruolivolja och oliver; karaktäristiska viner; specialiteter som dolmadakia, vinblad och Agourida (Agresto); typiska kakor som kourabiedes och melo makarona; karaktäristiska spritdrycker som ouzo, mastika, tentoura och tsipouro; honung från Kreta och torkade fikon. Ellenikà är dedikerat till att sprida kunskapen om...
Italien, Km 3.500-Vittoria
56km
...Produktionen av olja som erbjuds av företaget Olio e Natura, beläget i Vittoria, i provinsen Ragusa, omfattar: Extravergine olivolja i flaska på 0,10 cl - 0,50 cl - 0,75 cl. I burk på 0,25 cl - 0,50 cl - 1 lt - 2 lt - 3 lt - 5 lt. Nocciolino di Sansa av oliver: • utmärkt alternativ till granulerad naturlig bränslepellets, betraktad som biomassa, för drift av pannor för uppvärmning och varmvatten, för termokaminer, ugnar och alla typer av flerbränslepannor med matarsystem. Finns löst eller i förpackningar om 25 kg.
Italien, Bevagna
78km
...Frantoio Petasecca Donati har varit verksam i Bevagna sedan 1962. Oljeanläggningen, omdöpt till "Il Frantoio di Bevagna", använder de bästa teknikerna för oljeutvinning och en modern anläggning för kallpressning av oliver, och producerar idag en OLIVOLJA AV HÖGSTA KVALITET och placerar sig bland de bästa producenterna av ITALIENSK OLIVOLJA. Frantoio di Bevagna har därför fått certifiering för OLIVOLJA D.O.P. och certifierad EKOLIVOLJA.
Italien, Caianello
141km
... färgen från grön blir mörkare och svart (invaiaturafasen). Trots en lägre avkastning garanterar detta en betydligt högre kvalitet. Skörden sker huvudsakligen för hand och endast sällan med hjälp av mekaniska medel som dock behandlar frukten varsamt och undviker skador. Vår olivlund ligger vid utloppet av en slocknad vulkan inom Roccamonfina regionalpark, väl skyddad från alla former av föroreningar och kemiska gödningsmedel. De särskilda egenskaperna hos det område där våra oliver odlas ger oljan överlägsna organoleptiska och näringsmässiga egenskaper.
Italien, Calenzano
227km
Il Nutrimento, grundat 1990, är ett produktionsföretag med en stor ambition: att föra smaken av gamla medelhav recept in i hemmen. Med detta syfte erbjuder de pastasåser, pesto, grillade grönsaker, grönsakscremer och patéer för bruschetta, oljor, oliver och många andra produkter som förenar traditionella smaker med en modern produktionsprocess. Recepten från Il Nutrimento inspireras av det...
Italien, San Severo
209km
LA NEW GENERATION SNACK ÄR ETT NYTT FÖRETAG SOM HAR UTVECKLAT EN NY PRODUKT, PATITOKI, ETT UNIKT SNACK I SIN SLAG. DET FINNS 24 OLIKA SMAKER: (VIVACE PAPRIKA, CAMPAGNOLA, KLASSISKA, DELIKATA, CONTADINA, RUCOLA OCH GRANA, PESCATORE, KYCKLING, TEXAS KYCKLING, SKOGSSMAKER, SICILIANA, MEXIKANSKA, ROSTAD POTATIS, BACON, BARBECUE, MEDITERANEA, WURSTEL, PUGLIESI, SVARTA OLIVER, PEPPAR OCH ROSMARIN...
Italien, Senigallia
161km
...Produktion och försäljning av röda och vita viner IGT och DOC typiska för regionen Marche, med druvor som kommer uteslutande från egna vingårdar i området Senigallia (AN). Produktion och försäljning av extra jungfruolivolja med olika smaker, med oliver som kommer uteslutande från egna olivlundar belägna i Senigallia och bearbetade i egen olivpress. Företaget Mazzola har antagit ett frivilligt spårbarhetssystem och har därför erhållit CSQA-certifiering för spårbarhet av sin extra jungfruolivolja i enlighet med standarden "UNI EN ISO 22005:2008" angående spårbarhet inom livsmedelskedjor.
Italien, Torremaggiore
204km
... att göra denna monokultivarolja, med unika organoleptiska egenskaper, känd för alla entusiaster och andra av extra jungfruolja. Företagets mål är att även göra de mindre erfarna inom branschen medvetna om de stora fördelarna med våra oliver, särskilt av sorten Peranzana. Produktionen sker i norra Apulien, i Alta Daunia, mer specifikt i Torremaggiore i provinsen Foggia, vilket ger en italiensk olja...
Italien, Pienza
138km
...(inläggning), och malas inom tjugofyra timmar efter skörd. Utvinningen av oljan sker genom kallpressning och med hjälp av helt nya mekaniska processer, tack vare vilka den erhållna produkten bevarar nästan alla de organoleptiska egenskaper som är typiska för färska oliver. Företaget har nästan ett sekels erfarenhet inom branschen, tack vare den viktiga professionalism som dess grundare, herr REMO MONACI, har förvärvat.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play