Italien, Este
248km
... Helt fri från antibiotika Förbättrar strukturen, vilket gör att den utvecklas mot den glomerulära typen och påverkar alla fysiska egenskaper kopplade till den (permeabilitet, mjukhet, porositet, etc.) Ökar vattenhållningsförmågan, tack vare den höga absorptionskapaciteten. Förbättrar markens absorptionsförmåga, tack vare den ökade katjonbyteskapaciteten, som härrör från närvaron av humus, och det biologiska upptaget, som är avgörande för att upprätthålla reserver av kväve och svavel i jorden.
Portfölj (1)
Italien, Cerreto D'esi
116km
På vår ekologiska gård föder vi upp grisar i halvvilt tillstånd med ekologiska metoder, där djurens välbefinnande står i fokus. Grisarna får enbart företagsodlade spannmål och antibiotika ges inte. Alla djur bearbetas på gården som är utrustad med ett charkuteri-laboratorium med CE-märkning. Vi producerar olika typer av salami, lagrad bacon, kryddad lardo, lonza, lonzini, guanciale och skinka...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play