Italien, Montecosaro
166km
... konditori Pietro Quercia Vårt bageri och konditori Pietro Quercia, beläget i Montecosaro, grundades med tanken att producera ett bröd som kan ge smak och lättsmälthet, tack vare den långa jäsningen med surdeg, som vi fräschar upp dagligen. De gamla kornsorterna från Marche-regionen, som vi noggrant väljer ut, är resultatet av ekologiskt hållbar odling. Den enbart stenmalda processen gör att kornet...
Italien, Cavriago
211km
... produkter vars värde främst ligger i de höga kvalitetskrav som ställs på ekologisk bearbetning. Produkterna från "Forno di Campagna" gräddas dagligen med doft och aptitlighet, egenskaper kopplade till den manuella utförandet av produktionsprocessen. "Forno di Campagna" använder sig av goda hantverkstekniker som samtidigt kan bevara de oförändrade egenskaperna av äkthet och doft som är typiska för färskheten och smaken av gott ekologiskt bröd gjort för hand som förr.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play