Italien, Radicofani
14km
...Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk. Produkten erhålls genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80°C och förpackas i en termosvetsad behållare som väger cirka 2 kg. Utmärkt att njuta av som den är, samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man göra utsökta desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Vikt på fuscella cirka 350 g.
Portfölj (48)
Italien, Reggio Emilia
211km
...Från mejeriprodukter presenterar vi många typer av produkter, vissa är gjorda av råvaror i pulverform som smör, mascarpone, grädde och yoghurt, andra är framställda från mellanliggande faser av teknologiska processer som kärnmjölk (restprodukt från smörbearbetning). Vassle (restprodukt från osttillverkning) finns i typerna spray, instant, permeat och demineraliserad. I denna kategori presenterar...
Portfölj (5)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play