Italien, Novoli
...Helix Aperta-sniglar, bättre kända som Monacelle, Attuppatelle eller Monzette, är landsniglar med ett brunt/grönt skal, det karakteristiska operculum eller "grädde" i vitt och mycket fina och smakrika kött. Vad gör våra monacelle speciella? De kommer inte från intensivuppfödning De samlas in i sin naturliga livsmiljö, fria att röra sig och äta av rena och obearbetade växter som...
Portfölj (71)
Italien, Marmirolo
...Idealisk för panering, mjölning och panering av alla livsmedel som ska friteras, såsom fisk, kött och grönsaker. FRIGGI ORO fäster perfekt vid livsmedlet och håller oljan ren längre. Det minskar fettabsorptionen och möjliggör en alltid krispig, lätt och lättsmält fritering. 10KG...
Portfölj (56)
...L'Alloro är en aromatisk ört med mycket doftande, mörkgröna blad. Den används i matlagning för att smaksätta kött och fisk, och behandlas med alkohol för att skapa en aromatisk likör med matsmältnings- och stimulerande egenskaper. Finns tillgänglig i förpackningar eller styrofoam i olika vikter.
Portfölj (47)
Italien, Savignano Sul Panaro
... slutkonsumenten. Leverans av blommor och växter från utländska marknader som kräver lämplig temperaturhållning och är avsedda för blomster- och plantskolor; direktorganisation för uppdraget både för distribution och insamling.
Portfölj (1)
Italien, Imperia
... 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten. Kombinationer Utmärkt för att berika canapéer, som förrätt eller aperitif, passar den också mycket bra med grillat kött och fisk. Den kan också användas som krydda till pasta och är utmärkt som sås till en smakrik bourguignonne. Förvaringsmetod Förvara på en torr och sval plats, borta från värmekällor. När den har öppnats, förvara i kylskåp (+4°C). Konsumera inom 5 dagar. Kod:PCT 180...
Portfölj (44)
...Hantverksmässiga färdigrätter. Certifierad hög kvalitet. Första och andra rätter i portionsförpackningar om 300 g och plåtar om 2,5 kg. Olika referenser, färsk fryst pasta av högsta kvalitet, både klassisk och fylld med kött och fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv. Vi skapar skräddarsydda förpackningar för flygbolag, hotell, kryssningsfartyg, osv.
...Idealiskt för förvaring och förpackning av livsmedel som kött, fisk, charkuterier och ost, tillverkad av jungfruliga cellulosa-fibrer, fri från optiska blekmedel, behandlad för att uppnå egenskaper av fukt och hållbarhet som gör den lämplig för förpackning av fuktiga livsmedel, helt lämplig för livsmedelskontakt. MATERIAL: VÄXTPAPPER...
Portfölj (45)
Italien, Capo D'orlando
... dessutom kalium, kalcium och fiber, alla viktiga näringsämnen för vår kropp. I KÖKET I köket kan Primizie-klementiner användas på många olika sätt. De kan ätas färska som snacks, användas för att göra juicer eller marmelader, eller läggas till sallader och rätter med kött eller fisk för en touch av sötma. De är också en utmärkt ingrediens för att förbereda bakverk och desserter. NUTRITIONELL INFORMATION När det gäller näringsvärden är Primizie-klementiner låga...
Portfölj (27)
Italien, Carbonara Al Ticino
...Vi producerar smaker för ett brett utbud av produkter: såser, buljong, soppor, fylld pasta, köttprodukter, färdigrätter, snacks osv. Särskild uppmärksamhet ägnas åt formuleringen av många "sorter kött" genom utvecklingen av bearbetningssmaker som inkluderar: Rostade köttsmaker: nötkött, kalv, fläsk, kyckling Kokta köttsmaker: nötkött, kalv, fläsk, kyckling Fisk-smaker Ost-smaker Röksmaker...
Portfölj (8)
Italien, Merone
...Universalsaxar med titanbelagda stålblad Ergonomiskt handtag med mjuka insatser Förpackade i "Prova mig" blisterförpackningar Idealiska för tyg och textilier, papper, men också i köket för att skära kött och fisk cm:13 cm:21 cm:23,5...
Portfölj (140)
Italien, San Pietro In Cariano
...Rören är böjda och inte svetsade, vilket minskar risken för läckage och brott. DAV PS-SNAKE är särskilt lämpliga för att nedsänkas i vätskor eller för att kyla/uppvärma oljiga gaser, som i anläggningar för behandling av fisk, kött och charkuterier. Den släta ytan på rören kan faktiskt rengöras enkelt och snabbt med en ångstråle eller en högtryckstvätt, vilket resulterar i låga underhållskostnader.
Matchande produkter
DAV PS-snake
DAV PS-snake
Andra produkter
DAV Sula
DAV Sula
Portfölj (22)
Italien, Castrovillari
...Skalet har en vacker, stark gul färg och är rikt på eteriska oljor, det kan vara mer eller mindre tunt och variera från mycket grovt till slätt. Smaken av denna magnifika frukt är syrlig eftersom den innehåller citronsyra. Inuti finns en svampig vit massa som kallas albedo. Dess mycket saftiga fruktkött är indelat i åtta till tio klyftor och används för att smaksätta olika rätter både med fisk och kött.
Portfölj (8)
Italien, Acicastello
...Vi erbjuder färdigrätter som kan sättas in i ugnen, och på bara några minuter har du en smakfull och utsökt typisk rätt, både förrätter och huvudrätter baserade på kött och fisk från vårt typiska medelhavskök. Enskilda portioner från 25-300 g, perfekta för vårdhem, förskolor, grundskolor, universitetets matsalar, militära matsalar, sjukhus, kaserner etc. Mycket intressanta priser eftersom vi handlar direkt med producenterna och inte via mellanhänder eller liknande, noggrant utvalda produkter.
Portfölj (10)
Italien, Ripalimosani
...Professionella torkare för örter, frukt, kött, fisk, pasta. Maskinen består av en behandlingskammare i rostfritt stål utrustad med en svängdörr. Luften som kommer in i maskinen behandlas (filtrering + avfuktning och/eller uppvärmning) och skickas in i bearbetningskammaren, trycks mot produkten och slutligen blåses utanför för att uppnå ett kontinuerligt byte, ingen återvinning. Fördelar: behandling av produkten vid låga temperaturer och med avfuktad luft: färg som liknar den färska produkten; homogen fördelning av bearbetningsluften; låga driftskostnader och elförbrukning.
Portfölj (3)
... mycket motståndskraftiga mot sprickor. Den goda balansen mellan syror och sockerhalt framhäver de smakliga egenskaperna hos denna tomat, som är rik på karotenoider (betakaroten och lykopen). Dess hållbarhet förblir utmärkt i efter skördet, vilket visar på en utmärkt hållbarhet. Den runda, släta tomaten, mycket smakrik och välsmakande med fast kött, är lämplig för ugnstillagning men också för sallader, på bruschetta, tärnad på pizza, eller för att laga en utmärkt sås. Förpackning: 500 g, 5000 g, 6000 g...
Portfölj (8)
Italien, Trieste
...6 glas WECK Tube® 600 ml med glaslock och anslutningsdelar (ej inkluderade klipp) Referens: 5905208 Kapacitet: 600 ml Öppning: 60 mm Levererade anslutningsdelar och lock. Ej inkluderade inox-klipp. Storlek i mm: 210 mm Kapacitet i gram: cirka 480 gram beroende på produktens densitet Originalglas för servering och förvaring. Perfekt för sterilisering och pastörisering av alla typer av produkter, frukter, grönsaker men även kött, fisk, fet lever eller produkter från charkuteriet. Weck-glasen i glas är avsedda för att servera sylt och såser: de är till och med särskilt vackra att se på bordet.
Portfölj (49)
...Ingredienser: kantareller (boletus edulis) 72%, vit tryffel (tuber magnatum pico) 3%, olivolja, salt, aromer. Tips: Perfekt för pastarätter, smakrika fyllningar, såser med intensiv smak av kött och fisk, smörgåsar och vol-au-vent. Finns även i 500 g-format.
Portfölj (10)
Italien, Trieste
...6 stycken WECK Tube® 600 ml med glaslock och tätningar (klämmor ingår ej) Referens: 5905208 Kapacitet: 600 ml Öppning: 60 mm tätningar och lock ingår. Rostfria klämmor ingår ej. Höjd i mm: 210 mm Kapacitet i gr: cirka 480 gram beroende på produktens densitet Originalbehållare för servering och förvaring. Perfekta för sterilisering och pastörisering av alla produkter, från frukt och grönsaker till kött, fisk, foie gras eller charkprodukter. Weck-glasburkarna är utmärkta för att servera sylt och såser: förutom den berömda funktionaliteten är de också särskilt vackra att se på bordet.
Italien, Angiari
...Lavastenplattan är lämplig för tillagning av olika typer av livsmedel, antingen med hjälp av en grill, en ugn eller en spis. Den är mycket lämplig för en dietmatlagning som inte kräver tillsats av fetter eller andra kryddor. Egenskaperna hos denna natursten gör den lämplig för tillagning av olika typer av livsmedel, inklusive kött, fisk, grönsaker, bröd, focaccia, pizza osv. Att laga mat på denna natursten medför inte utsläpp av giftiga ämnen. Maten som tillagas på detta sätt är därför hälsosammare och det sker ingen kontakt med rök, vilket gör att näringsämnena i livsmedlen bevaras.
Portfölj (3)
Italien, Conegliano
...Färg: Halmgul med svaga grönaktiga reflexer Näsan: Aromerna är intensiva med en tydlig ton av gyllene äpple. Smak: De syrliga tonerna kombineras med mjukhet och en korrekt smak. Lagring och servering: Flaskor bör förvaras i en sval och torr miljö, borta från ljus och värmekällor. Servera vid en temperatur mellan 6–8 °C. En ganska stor tulpanformad kupa rekommenderas. Parning: Den kan avnjutas både under aperitifer, i kombination med salta focaccias och kex, samt serveras med grönsaksbaserade förrätter eller med huvudrätter av grillad fisk eller rostad vitt kött.
Portfölj (4)
Italien, San Pietro Clarenza
...Extra jungfruolja tillverkad med de väldoftande oliverna som är typiska för östra Sicilien, Nocellara Etnea. Resultatet är en olja med en harmonisk och sammetslen smak, lätt fruktig med en mild kryddighet. Den berikar varje rätt, idealisk för att smaksätta pastarätter, rätter med vitt eller rött kött och fisk. Förpackningar om: 0,75 cl; 1,00 lt; i glasflaskor. Förpackningar om: 3,00 lt; 5,00 lt; i metallburkar.
Portfölj (8)
Italien, Nave
...Föreslagna kombinationer Balsamvinäger från Modena passar bra till sallader, både kokta och råa grönsaker, grillat av vitt kött, kokt fisk, omeletter, pinzimoni, marinader. Kapacitet: 500 ml Kod: 03160 Kategori: Vinäger Land: Italien Region: Emilia-Romagna...
Portfölj (46)
...Druva: 100% Arneis. Vinifiering: jäsning i rostfria ståltankar vid en temperatur av 18°C i 3 veckor. Mognad: lagring "sur lies" i rostfria ståltankar i cirka 8 månader. Färg: halmgul med lätt grönaktiga reflexer. Doft: delikat och blommig, rik på fruktiga toner som påminner om äpple och mogen päron. Smak: smakrik och fyllig med en lång eftersmak. Alkoholhalt: ±13,5% Matparning: utmärkt som aperitif; passar bra till förrätter, lätta pastarätter, rätter med fisk och vitt kött. Serveras vid en temperatur av cirka 8°C...
Portfölj (10)
Italien, Casorezzo
...I brännare för industriugnar från SIABS, som drivs med gas och tillverkade av metallfiber, är designade och utvecklade för direkt och indirekt värmebehandling av livsmedel som grönsaker, frukter, fisk, grillning av kött och många fler.
Portfölj (10)
Italien, Villafranca
... Paccheri verkligen mångsidiga: de passar utmärkt både med såser och med grönsaker, kött eller fisk. Paccheri Del Vesuvio är oemotståndliga, det räcker med att servera dem med en god köttsås eller en ugnsbakad gryta för att de ska frigöra sin aptitretande delikatess och en unik och oemotståndlig smak. Överensstämmelse mellan Färsk Pasta och Torkad Pasta: Gör kvalitet till valet för ett bättre liv. 270 kcal/100g för Färsk Pasta 350 kcal/100g för Torkad Pasta Färsk Medelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kyltransporter Stef...
Portfölj (4)
Italien, Arquà Petrarca
...Utvald extra jungfruolivolja, kallpressad, med grön färg och gyllene reflektioner. Intensiv smak med inslag av kronärtskocka och mandel, med behagliga bittra och kryddiga toner. Passar perfekt till rätter med starka smaker, kött och fisk.
Portfölj (3)
Italien, Campello Sul Clitunno
... av de flesta smaklökar, även av barn. Perfekt rå på alla typer av rätter: sallader, fisk, vitt kött, baljväxtsoppor, grönsaker. På rostade kött, skaldjursallader, såser och emulsioner. Vid tillagning används den för att göra såser, doppsåser, friteringar.
Portfölj (9)
Italien, Villa San Giovanni
...Syntetiskt gel-is i påsar med lång hållbarhet för frakt av färska produkter som kött, fisk, frukt och grönsaker, läkemedel, termokänsliga kosmetiska produkter. Isen i FrostPacs påsar är resultatet av 20 års erfarenhet inom produktion av kylprodukter, vilket har lett till en optimerad formel för att förlänga hållbarheten. Det syntetiska isen för frakt varar i över 48 timmar om det kombineras med rätt isolerade behållare. Säker och icke-toxisk, är det den perfekta lösningen för frakt av alla livsmedelsprodukter.
Portfölj (2)
Italien, Cinto Caomaggiore
...Förpackningspapper med livsmedelsparaffinbehandling och livsmedelsinpackningspapper. Vaxat papper är lämpligt för livsmedel, främst för att slå in fisk, kött och chokladkakor, tack vare dess egenskap av att vara motståndskraftigt mot fukt och fett, vilket gör det särskilt lämpligt för direkt kontakt med ostar, smör och för att slå in chokladkakor och fet mat. Vaxat papper bevarar livsmedel...
Portfölj (9)
Italien, Orsogna
...carpaccio av kött och fisk, omeletter och frittata, förberedelse av såser och såser, smörgåsar, snacks för aperitifer, garneringar, pizzor och calzone. Maximal hållbarhet: 24 månader från produktionsdatum. Tillgänglighet: Alltid vanligtvis tillgänglig. Förvaringsmetod: När den är öppnad, täck med extra jungfruolja, förvara i kylskåp och konsumera inom några dagar. INGREDIENSER: Svart sommartryffel (Tuber Aestivum); Extra jungfruolja; Salt; Aromer; Antioxidant: Askorbinsyra. Förpackning: 6 stycken...
Portfölj (9)