Italien, Anzio
157km
MAISON DEL CELIACO är ett varumärke från ett företag som är godkänt av Hälsomyndigheten för produktion av GLUTENFRIA livsmedel inom bageri, gastronomi och pasta. Våra produktionskedjor sträcker sig från FRYST till FÄRSK och TORKAD. Produkterna är hantverksmässigt tillverkade utan konserveringsmedel, vilket gör att de är oöverträffade när det gäller smak och näringsvärden. MAISON DEL CELIACO är...
Italien, Santa Maria La Carità
249km
...Bearbetning av Torkad Pasta: den metod som används är skonsam och består i huvudsak av 4 olika faser: Fas av knådning: vi använder uteslutande 100% italienska durumvetemjöl med hög proteinhalt. Varje pastasort kräver en lämplig blandning av mjöl och vatten. Kallknådning (inte över 35°C) förhindrar "termisk denaturering" av gluten, den värdefulla substansen som finns i vete. Fas av pressning och...
Italien, Olbia
196km
Sa Busa Food producerar färsk och fryst hantverksmässig eller handgjord pasta. Företaget grundades 1982 och tillverkar torra bakverk, mestadels baserade på torkad och dehydratiserad frukt. Det har sitt säte i Olbia och kan stoltsera med ett team av produktionsexperter med 40 års erfarenhet. Produkterna väljs ut och bearbetas noggrant för att erbjuda mjukhet, doft och en hög grad av kundnöjdhet...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play