Italien, Ragusa
...LOGITRANSPORT sysslar med transporter för tredje part. Företaget har alltid utmärkt sig inom logistik och transport genom det breda utbudet av tjänster som erbjuds, inklusive distribution till turistbyar, restauranger, barer, bagerier och liknande, av torr, färsk och fryst livsmedelsvara, över hela Ragusa-regionen och angränsande områden, Ragusa/Malta. För att anpassa sig till en ständigt...
La Trattoria Adriatica är en restaurang som grundades redan 1958 och har sedan dess drivits i familjär anda, där kärleken till den regionala kulinariska traditionen och passionen för god mat har gått i arv från far till son. Här erbjuds en smakfull meny med specialiteter baserade på alltid färsk havsfisk, hemlagade rätter och husets desserter, som kan avnjutas med ett av de noggrant utvalda...
Italien, Salsomaggiore
... produkter, både för detaljhandel och Horeca. Vårt arbete syftar till ständig innovationssökning men med respekt för traditionen; idag är vårt företag en unik aktör i den italienska marknaden med hög specialisering inom två traditionella italienska marknadssegment: färsk pasta och charkuterier.
Italien, Olbia
Sa Busa Food producerar färsk och fryst hantverksmässig eller handgjord pasta. Företaget grundades 1982 och tillverkar torra bakverk, mestadels baserade på torkad och dehydratiserad frukt. Det har sitt säte i Olbia och kan stoltsera med ett team av produktionsexperter med 40 års erfarenhet. Produkterna väljs ut och bearbetas noggrant för att erbjuda mjukhet, doft och en hög grad av kundnöjdhet...
Italien, Benevento
... tredje generationens övergång, har arvingarna, som också är förvaltare av den pastatraditionen, lagt till den traditionella och väletablerade tillverkningen av klassisk pasta, den speciella författarpastan från "Cavalier Vincenzo®", en urval av speciella format typiska för Kampanien. Till denna innovation läggs den eftertraktade produktionen av färsk pasta förpackad med de gamla familjeföretagets...
Företaget bedriver handel och grossistverksamhet av färska och frysta fiskprodukter. Administration och bokföring sker på den juridiska adressen Via Ferruccio Zambonini 26, Rom, medan den kommersiella och logistiska verksamheten bedrivs i Fiumicino (Rm). Kunderna består huvudsakligen av traditionella och organiserade grossister (GDO), grossister av färsk och fryst fisk, cateringföretag och fiskhandlar.
Försäljning och direktexport till cash and carry över hela världen, direktförsäljning till restauranger över hela världen, produkter från Italien, buffelmozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomater för pizza, färsk pasta, pasta för italienska restauranger utomlands. Oslagbara priser på typiska italienska produkter, beställ på vår webbplats så får du produkterna direkt till din restaurang, vin, extra jungfruolja, mjöl, kakor ..... det bästa av made in Italy...
Portfölj (10)
Italien, Novate Milanese
Verksam sedan 2015, men med trettio års erfarenhet inom branschen, sysslar G.D.S. av Rozza Daniele Massimo med leverans av fiskprodukter, såsom färsk fisk, fryst fisk och charkuterier. Trots att det är en liten familjeägd verksamhet, kan företaget tillfredsställa kundernas behov på bästa sätt genom att erbjuda förstklassiga produkter med leverans inom 24 timmar. Detta möjliggör att bygga upp...
Italien, Padova
Att göra en utmärkt glutenfri pasta är en utmaning och ett åtagande som kräver tålamod och engagemang. Vi sysslar med produktion och handel av glutenfria produkter, färsk glutenfri pasta, torr glutenfri pasta. Vår pasta är tillverkad i Italien och våra mjölsorter är 100% italienska.
... av populationen. Företaget säljer färsk eller kallrökt siberisk stör, men framför allt kaviar från siberiska och ryska arter (osetra). Det som gör kaviaren speciell är dess färskhet och avsaknad av konserveringsmedel. Kaviaren bearbetas hantverksmässigt enligt traditionella metoder, där man noggrant väljer ut djuren när kvalitetskarakteristika är perfekta när det gäller smak, äggstorlek och konsistens. För salting används en specifik blandning av salt och inga typer av konserveringsmedel tillsätts. Hållbarheten för kaviaren är 90 dagar om den hålls vid en temperatur på 0-3°C.
Italien, Quattro Castella
...tillsammans med sin son Davide som fortsätter familjens passion, rymmer företaget cirka 800 åsnor. Företaget är specialiserat på produktion och leverans av åsnmjölk (färsk och frystorkad) för enskilda konsumenter samt för livsmedels- och kosmetikindustrin. Även frystorkningen av mjölken sker direkt på företaget. Företaget producerar också ekologiska kosmetiska produkter baserade på åsnmjölk och olika gourmetprodukter som Mortadella och åsnakorv, kex med åsnmjölk och likörer med åsnmjölk. Företagets verksamhet inkluderar även gästverksamhet inom agriturismo.
Italien, Terzigno
Direktförsäljning av färsk och torkad frukt till den italienska och utländska marknaden. Vi erbjuder allt från vattenmeloner till torkad frukt.
Italien, Grottole
Il Pastificio Italyca producerar hantverksmässig pasta både färsk och torr, certifierad ekologisk av Icea, med endast 100% italienskt vete. Vi producerar för närvarande 10 färska format (hållbarhet 3 månader i kylskåp) och cirka 25 torra format. Vår webbplats är www.pastificioitalyca.it, där ni kan se vår historia och våra produkter. Dessutom producerar vi alltid ekologisk certifierad EVO-olja av Icea. Det är möjligt att sätta på en anpassad etikett på produkterna.
Italien, Cesano Boscone
Zini har sedan 1956 producerat färsk pasta och frysta såser med avancerad IQF-teknologi. Utbudet av färsk pasta inkluderar recept på fylld pasta, äggpasta, ugnspasta, polenta och gnocchi, som är företagets stolthet, med en årlig produktion som överstiger 6 miljoner kilo. Zini har också en serie frysta såser i bitar som finns tillgängliga i de mest populära recepten från den italienska traditionen.
Italien, Volta Mantovana
Färsk pasta hantverksproduktion...
...L'Inox, med över 35 års erfarenhet inom branschen, designar och bygger maskiner och anläggningar för bearbetning av färsk frukt och grönsaker, i alla dess faser: vändning, tvättning, borstning, sortering, kalibrering, fyllning, förpackning, behandling, depallettisering, pallettisering. Företaget är också specialiserat inom tvätt av förpackningar och erbjuder kunderna olika modeller av maskiner för tvätt av lådor och bins, beroende på behov, även för uthyrning. De har även erfarenhet av design och konstruktion av maskiner och anläggningar för bearbetning av produkter i 4:e gamma.
Italien, Salerno
DARAM SRL är en etablerad importör av färskt och fryst kött, färsk och fryst fisk, samt organiserad distribution för försäljningsställen under varumärket FROZEN. Vi täcker Amalfikusten, Sorrentokusten, Cilento-kusten, södra Salerno, norra Neapel och Vesuvio-områdena.
Italien, Siderno
... preferenser. Pallarna består av 20 förpackningar per lager och en pall i höjd består av 15/18 lager (maxhöjd 1,80 m; vikt kg 405/486; antal bitar 3000/3600). *Uppkomsten av den så kallade "hjärtat" utanför glassen kan inte betraktas som en anledning till klagomål utan snarare som ett typiskt inslag i hantverksproduktion. *Produkterna tillverkas alltid vid beställning för att säkerställa den bästa produktkvaliteten. *Produkterna är fria från glutenkällor. *Fruktprodukterna kan ha begränsad tillgång på grund av tillgången på färsk frukt.
Italien, Villa San Giovanni
Vi är distributörer av innovativa kylprodukter. I synnerhet är vi specialiserade på hydratiserande gel-is för frakt av förgängliga och farmaceutiska produkter som kräver en temperatur på 0-8°C. Inte bara färsk, utan även fryst, för korta frakter eller avhämtning. Det stora utbudet av storlekar och format gör att vi kan tillgodose alla behov, från frakt av små paket till större storlekar som...
Italien, San Gavino Monreale
... den, inom några kilometers radie, ger våra fält och vårt arbete oss en råvara som vi kontrollerar varje aspekt av. Vi väljer ut det bästa av vår produktion, transporterar det till företaget på några minuter, genomgår en förrensningsprocess och lagrar det i vårt lager. Försäljningen genom vår onlinebutik gör att vi kan nå alla kunder på mycket kort tid och erbjuda en alltid färsk produkt.
... kvalitetscertifikat som intygar våra processer. I respekt för att arbeta med naturen har vi Leaf och Conservation Grade kompletterande protokoll. Vi lägger stor vikt vid användningen av gödningsmedel (vi använder aldrig djurgödsel) och bekämpningsmedel. Vi använder färsk mineralvatten som tas från vår brunn 120 m under ytan genom semi-permeabel vulkanisk berggrund. Våra anställda övervakas kliniskt genom...
Italien, Arzachena
Bara färsk fisk och levande skaldjur...
Italien, Selva Di Serramazzoni
Ekologisk gård som sysslar med uppfödning av sniglar av arten helix aspersa muller. Belägna på 700 m höjd erbjuder vi våra kunder en naturlig och färsk produkt som föds upp med färska ekologiska livsmedel: solrosor, betor, grönsaker och färsk frukt, för att förbättra smaken på köttet av denna läckra produkt.
Italien, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi har specialiserat sig sedan 1923 på produktion av typiska toskanska charkuterier, specifikt färsk korv, toskansk salami, toskansk finocchiona, kryddig salami och toskansk pancetta; företaget visar sin förmåga att anpassa sig till nya marknader genom att marknadsföra charkuterier av olika slag och i olika format för att tillfredsställa alla nuvarande och framtida krav från...
Italien, Modica
Färsk pastaproduktion - Stängt på måndagar...
Italien, San Giovanni In Persiceto
Färsk pasta...
Italien, Bolzano
Jag skulle vilja göra en kort introduktion av vårt företag. Vi är Mountain Flower S.r.l i Bolzano, Italien. Vi är specialiserade på import-export av färsk frukt och livsmedel året runt, främst till Nordafrika och Mellanöstern. Vi arbetar för närvarande med Libyen, Jeddah, Riyadh, Bahrain och Dubai. Vi kan erbjuda dig färsk frukt som äpplen, druvor, päron, kiwi, apelsiner, kokosnötter, ananas...
Italien, Canonica d'Adda
Företaget, som ligger i Canonica d’Adda i norra Italien mellan Milano och Bergamo, har funnits på marknaden i över 50 år och leds av den tredje generationen av familjen Lombardini. Produktion av färsk och fryst pasta samt färdigrätter.
... att erbjuda en färsk och OTVÄTTAD produkt i olika format och vikter. Vi kan ordna transport av varorna och hålla dem vid +4°C. Vi är registrerade hos B.n.d.o.o, använder H.A.C.C.P.-protokoll och Global Gap (väntar på registreringsnummer). Från skörd till förpackning bearbetas vår produkt för hand på företaget, på plats, utan trauma orsakade av maskiner eller överdriven transport.
Italien, Bologna
Granlatte är en jordbrukarkooperativ som är ansluten till Legacoop och Confcooperative, och är moderbolag i Granarolo-gruppen, en ledande varumärke inom färsk mjölk som förenar över 1000 mjölkproducenter spridda över fjorton italienska regioner. Kooperativets struktur består av 640 enskilda producenter och 12 insamlingskooperativ i Emilia-Romagna, Piemonte, Lombardia, Veneto, Marche, Puglia...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play