Italien, Mineo
... hanterar hittar vi: TAROCCO GALLO, TAROCCO, SANGUINELLO, NOVA, MANDARINO och MORO. Du kan köpa våra produkter online på vår webbplats, som kommer att levereras bekvämt till ditt hem inom 48 timmar. Produkten plockas några timmar innan leveransen för att alltid erbjuda en färsk produkt. Besök vår webbplats www.arancemarletta.com...
Italien, Serradifalco
... ITALIENSKA TRADITIONEN Färsk pasta är inte bara den symboliska ingrediensen i det sicilianska och italienska köket, utan också ett av de identifierande och enande elementen i en varierad och ibland fragmenterad folkultur. Mångsidig i recept och format, öppnar den upp för en horisont av kulinariska möjligheter som sträcker sig från traditionens enkelhet till den kreativa fantasin hos moderna...
Italien, Cinisello Balsamo
GRUPPO FAI ÄR ETT FÖRETAG specialiserat på produktion och försäljning av färska och läckra grönsaker året runt. Våra huvudprodukter är HARICOTS VERTS, ÄGGPLANTOR, POTATIS, ZUCCHINI samt blomkål, broccoli, purjolök, sparris och andra... Vi exporterar färsk frukt och grönsaker till länder inom Europeiska unionen och i Ryssland säljer vi även dessa produkter i Polen. Vi erbjuder torkad frukt, spannmål, torkade haricots verts och så vidare...
EraOra skapar smaken, producerar och marknadsför högkvalitativ färsk äggpasta. Den färska äggpastan från EraOra tillverkas med en kallprocess och använder patenterad teknologisk utrustning som möjliggör att uppnå och bevara det maximala organoleptiska resultatet i full respekt för den marchigianska traditionen. För ytterligare information, tveka inte att kontakta oss. Besök vår webbplats: www.eraoracreailgusto.it eller ännu bättre, kom och besök oss.
Internationell agentur för mäklare inom jordbruks- och livsmedelssektorn. Korv, ost, färsk och fryst fisk. INTERNATIONELL MATMEGLARE INOM LIVSMEDELSSEKTORN, FÄRSKA OCH FRYSTA PRODUKTER. SKINKOR, OST, FÄRSK OCH FRYST FISK.
Italien, Ragusa
...LOGITRANSPORT sysslar med transporter för tredje part. Företaget har alltid utmärkt sig inom logistik och transport genom det breda utbudet av tjänster som erbjuds, inklusive distribution till turistbyar, restauranger, barer, bagerier och liknande, av torr, färsk och fryst livsmedelsvara, över hela Ragusa-regionen och angränsande områden, Ragusa/Malta. För att anpassa sig till en ständigt...
Italien, Peschiera Borromeo
PRODUKTION AV FÄRSK OCH FYLLD PASTA: Vi använder ingredienser av högsta kvalitet som bearbetas enligt de gamla recepten från den italienska kulinariska traditionen.
La Trattoria Adriatica är en restaurang som grundades redan 1958 och har sedan dess drivits i familjär anda, där kärleken till den regionala kulinariska traditionen och passionen för god mat har gått i arv från far till son. Här erbjuds en smakfull meny med specialiteter baserade på alltid färsk havsfisk, hemlagade rätter och husets desserter, som kan avnjutas med ett av de noggrant utvalda...
Italien, Salsomaggiore
... produkter, både för detaljhandel och Horeca. Vårt arbete syftar till ständig innovationssökning men med respekt för traditionen; idag är vårt företag en unik aktör i den italienska marknaden med hög specialisering inom två traditionella italienska marknadssegment: färsk pasta och charkuterier.
Italien, Olbia
Sa Busa Food producerar färsk och fryst hantverksmässig eller handgjord pasta. Företaget grundades 1982 och tillverkar torra bakverk, mestadels baserade på torkad och dehydratiserad frukt. Det har sitt säte i Olbia och kan stoltsera med ett team av produktionsexperter med 40 års erfarenhet. Produkterna väljs ut och bearbetas noggrant för att erbjuda mjukhet, doft och en hög grad av kundnöjdhet...
Italien, Benevento
... tredje generationens övergång, har arvingarna, som också är förvaltare av den pastatraditionen, lagt till den traditionella och väletablerade tillverkningen av klassisk pasta, den speciella författarpastan från "Cavalier Vincenzo®", en urval av speciella format typiska för Kampanien. Till denna innovation läggs den eftertraktade produktionen av färsk pasta förpackad med de gamla familjeföretagets...
Företaget bedriver handel och grossistverksamhet av färska och frysta fiskprodukter. Administration och bokföring sker på den juridiska adressen Via Ferruccio Zambonini 26, Rom, medan den kommersiella och logistiska verksamheten bedrivs i Fiumicino (Rm). Kunderna består huvudsakligen av traditionella och organiserade grossister (GDO), grossister av färsk och fryst fisk, cateringföretag och fiskhandlar.
Italien, Corneliano D'alba
Produktion av färsk pasta: Ravioli al plin, Tajarin - Agnolotti - Gnocchi...
Försäljning av färsk pasta...
Försäljning och direktexport till cash and carry över hela världen, direktförsäljning till restauranger över hela världen, produkter från Italien, buffelmozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomater för pizza, färsk pasta, pasta för italienska restauranger utomlands. Oslagbara priser på typiska italienska produkter, beställ på vår webbplats så får du produkterna direkt till din restaurang, vin, extra jungfruolja, mjöl, kakor ..... det bästa av made in Italy...
Portfölj (10)
Italien, Novate Milanese
Verksam sedan 2015, men med trettio års erfarenhet inom branschen, sysslar G.D.S. av Rozza Daniele Massimo med leverans av fiskprodukter, såsom färsk fisk, fryst fisk och charkuterier. Trots att det är en liten familjeägd verksamhet, kan företaget tillfredsställa kundernas behov på bästa sätt genom att erbjuda förstklassiga produkter med leverans inom 24 timmar. Detta möjliggör att bygga upp...
Italien, Padova
Att göra en utmärkt glutenfri pasta är en utmaning och ett åtagande som kräver tålamod och engagemang. Vi sysslar med produktion och handel av glutenfria produkter, färsk glutenfri pasta, torr glutenfri pasta. Vår pasta är tillverkad i Italien och våra mjölsorter är 100% italienska.
... av populationen. Företaget säljer färsk eller kallrökt siberisk stör, men framför allt kaviar från siberiska och ryska arter (osetra). Det som gör kaviaren speciell är dess färskhet och avsaknad av konserveringsmedel. Kaviaren bearbetas hantverksmässigt enligt traditionella metoder, där man noggrant väljer ut djuren när kvalitetskarakteristika är perfekta när det gäller smak, äggstorlek och konsistens. För salting används en specifik blandning av salt och inga typer av konserveringsmedel tillsätts. Hållbarheten för kaviaren är 90 dagar om den hålls vid en temperatur på 0-3°C.
Italien, Quattro Castella
...tillsammans med sin son Davide som fortsätter familjens passion, rymmer företaget cirka 800 åsnor. Företaget är specialiserat på produktion och leverans av åsnmjölk (färsk och frystorkad) för enskilda konsumenter samt för livsmedels- och kosmetikindustrin. Även frystorkningen av mjölken sker direkt på företaget. Företaget producerar också ekologiska kosmetiska produkter baserade på åsnmjölk och olika gourmetprodukter som Mortadella och åsnakorv, kex med åsnmjölk och likörer med åsnmjölk. Företagets verksamhet inkluderar även gästverksamhet inom agriturismo.
Italien, Terzigno
Direktförsäljning av färsk och torkad frukt till den italienska och utländska marknaden. Vi erbjuder allt från vattenmeloner till torkad frukt.
Italien, Grottole
Il Pastificio Italyca producerar hantverksmässig pasta både färsk och torr, certifierad ekologisk av Icea, med endast 100% italienskt vete. Vi producerar för närvarande 10 färska format (hållbarhet 3 månader i kylskåp) och cirka 25 torra format. Vår webbplats är www.pastificioitalyca.it, där ni kan se vår historia och våra produkter. Dessutom producerar vi alltid ekologisk certifierad EVO-olja av Icea. Det är möjligt att sätta på en anpassad etikett på produkterna.
Italien, Cesano Boscone
Zini har sedan 1956 producerat färsk pasta och frysta såser med avancerad IQF-teknologi. Utbudet av färsk pasta inkluderar recept på fylld pasta, äggpasta, ugnspasta, polenta och gnocchi, som är företagets stolthet, med en årlig produktion som överstiger 6 miljoner kilo. Zini har också en serie frysta såser i bitar som finns tillgängliga i de mest populära recepten från den italienska traditionen.
Italien, Volta Mantovana
Färsk pasta hantverksproduktion...
...L'Inox, med över 35 års erfarenhet inom branschen, designar och bygger maskiner och anläggningar för bearbetning av färsk frukt och grönsaker, i alla dess faser: vändning, tvättning, borstning, sortering, kalibrering, fyllning, förpackning, behandling, depallettisering, pallettisering. Företaget är också specialiserat inom tvätt av förpackningar och erbjuder kunderna olika modeller av maskiner för tvätt av lådor och bins, beroende på behov, även för uthyrning. De har även erfarenhet av design och konstruktion av maskiner och anläggningar för bearbetning av produkter i 4:e gamma.
Italien, Salerno
DARAM SRL är en etablerad importör av färskt och fryst kött, färsk och fryst fisk, samt organiserad distribution för försäljningsställen under varumärket FROZEN. Vi täcker Amalfikusten, Sorrentokusten, Cilento-kusten, södra Salerno, norra Neapel och Vesuvio-områdena.
Italien, San Ferdinando di Puglia
... persiko-träd med frukter rika på färg, doft och en unik smak. Tack vare den extraordinära produktionen av värdefulla stenfrukter och den höga kvaliteten på bordsdruvor har kooperativet lyckats göra produkterna kända och uppskattade, inte bara i Italien utan framför allt utomlands. Den avancerade teknologin för bearbetning och förpackning har möjliggjort att presentera en produkt som alltid är färsk och i perfekta förhållanden för hållbarhet på marknaderna. Naturligtvis har Coldiretti alla certifieringar och system för att garantera kvaliteten på varorna.
Italien, San Petro Avellana
...VÅRT HANTVERKSFÖRETAG HAR SÄTE I ALTO MOLISE I SAN PIETRO AVELLANA (IS) OCH SYSSLAR MED INSAMLING OCH FÖRÄNDRING AV FÄRSK TRUFFEL SOM FINNS I VÅRT OMRÅDE. EN DEL AV TRUFFELN SÄLJS FÄRSK OCH NÅR DE BÄSTA RESTAURANGERNA INOM 24/48 TIMMAR. DEN ANDRA DELEN AV TRUFFELN BEARBETAS I FORM AV TRUFFELKONSERVER I GLASBURKAR OCH MED STERILISERINGSMETOD. TRUFFELN SOM VI ANVÄNDER HITTAS AV LOKALA INSAMLARE. SAN PIETRO AVELLANA I PROVINSEN ISERNIA (ITALIEN) ÄR NATIONELLT KÄND SOM TRUFFELSTAD FÖR SIN KVALITET. VIDARE ÄR VÅRT TERRITORIUM EN DEL AV UNESCO:s MaB RESERVAT (MÄNNISKOR OCH BIOSFÄRER).
Italien, Siderno
... preferenser. Pallarna består av 20 förpackningar per lager och en pall i höjd består av 15/18 lager (maxhöjd 1,80 m; vikt kg 405/486; antal bitar 3000/3600). *Uppkomsten av den så kallade "hjärtat" utanför glassen kan inte betraktas som en anledning till klagomål utan snarare som ett typiskt inslag i hantverksproduktion. *Produkterna tillverkas alltid vid beställning för att säkerställa den bästa produktkvaliteten. *Produkterna är fria från glutenkällor. *Fruktprodukterna kan ha begränsad tillgång på grund av tillgången på färsk frukt.
Italien, Villa San Giovanni
Vi är distributörer av innovativa kylprodukter. I synnerhet är vi specialiserade på hydratiserande gel-is för frakt av förgängliga och farmaceutiska produkter som kräver en temperatur på 0-8°C. Inte bara färsk, utan även fryst, för korta frakter eller avhämtning. Det stora utbudet av storlekar och format gör att vi kan tillgodose alla behov, från frakt av små paket till större storlekar som...
Italien, San Gavino Monreale
... den, inom några kilometers radie, ger våra fält och vårt arbete oss en råvara som vi kontrollerar varje aspekt av. Vi väljer ut det bästa av vår produktion, transporterar det till företaget på några minuter, genomgår en förrensningsprocess och lagrar det i vårt lager. Försäljningen genom vår onlinebutik gör att vi kan nå alla kunder på mycket kort tid och erbjuda en alltid färsk produkt.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play