Italien, Madone
Prosol formar innovativa lösningar för ett brett spektrum av näringsprodukter. Sedan starten av sin verksamhet, 1974, har Prosol styrts av sina kärnvärden: innovation och bioteknikforskning inom varje affärsområde. Prosol tillverkar näringsingredienser för spädbarnsformel, livsmedel och kosttillskott för djur, för att förbättra immunrespons, prestation och förbättra smakupplevelsen av maten samti...
Portfölj (5)
Italien, Mirabella Imbaccari
Macara ® är ett livsmedelsvarumärke från det sicilianska inlandet, beläget i Mirabella Imbaccari, i området kring feodot Imachara, i provinsen Catania. Företaget utmärker sig genom att bevara en starkt hantverksmässig bearbetning, med fokus på innovation och säkerhet i varje steg av produktionscykeln. Att följa hela kedjan, från odling på fälten, till skörd, till bearbetning, gör det möjligt att ...
... Ingredienser: italiensk kalkonbröst, salt, aromer och kryddor, dextros, fruktos, smakförstärkare E 621, antioxidant E 316, konserveringsmedel E 250. Vikt: cirka 8,00 – 8,50 kg helkokt. Förpackning: kalkonen, efter kylning, lindas in i en återförslutbar skyddande strumpa, därefter snörs den och slutligen vakuumförpackas i transparent Cryovac och pastöriseras.
Portfölj (4)
Italien, Orentano Castelfranco Di Sotto
...Vildsvinsås innehåller inga smakförstärkare, konserveringsmedel eller färgämnen.
Portfölj (1)
Italien, Reggio Emilia
...BALUBA är melass som erhålls genom maceration och koncentration av ekologisk siciliansk johannesbrödspulp, naturligt vegansk och glutenfri. Det är ett utmärkt naturligt sötningsmedel som kan ersätta socker i tillverkningen av sötsaker och bakverk, och ger den läckra smaken av johannesbröd. Det är perfekt som smakförstärkare och sötningsmedel i smoothies och drycker, te och örtteer. För...
Portfölj (3)
Italien, Torino
... PRODUKTINFORMATION. Torkat tomatpulver tillverkas av egenodlade tomater genom att torka och mala tomaterna. Pulvret av torkade tomater består till 100% av solmogna tomater. Det innehåller all sötma och syra från färska tomater, utan smakförstärkare, salt, aromer eller kemiska antiklumpningsmedel. Smaken är intensiv och mer smakrik än de flesta färska tomater. Idealisk för att tillsätta tomatsmak och färg till formuleringar, samt för att tjockna och reglera den nödvändiga torra substansen (konsistens...
Portfölj (10)
Italien, Salerno
...smakförstärkare, arom. Företaget verkar i enlighet med nationell och europeisk lagstiftning, under självkontroll och i enlighet med principerna för HACCP-systemet. Företaget tillämpar städrutiner och desinfektion, bekämpning av skadedjur och hygienkontroller, och genomför mikrobiologiska och kemiska kontroller av råvaror, halvfabrikat, färdiga produkter och produkter under bearbetning på prov. Den färska produkten som mottas kyls ner till -20° C och förvaras vid denna temperatur i minst 24 timmar för att åtgärda eventuella hygieniska brister.
Portfölj (8)
Italien, Gubbio
...BICCARI OLIO EXTRA VERGINE: Bästa och naturligt olivolja av högsta klass från Italien i kanister. 100% NATUR: Utan smakförstärkare, utan aromer, utan fyllnadsmedel, utan konserveringsmedel etc. KALLA EXTRAKTION: Vår olivolja pressas inte som många andra olivoljor kallpressad. Vi föredrar kall extraktion under 27°C, vilket har vissa fördelar jämfört med kallpressning. 100% ITALIENSK. SKÖRD...
Italien, Misilmeri
Företaget producerar örter, aromatiska kryddor, pastakryddor, salladsdressingar, smakförstärkare och dessertdekorationer.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play