Italien, Langhirano
154km
I över 40 år har Monica & Grossi producerat prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo och prosciutti cotti.\nDessutom säljer de Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta och culatello con cotenna.\nDe väljer ut nationellt kött av högsta kvalitet, som bearbetas med stor erfarenhet av mästerprosciuttai och lagras i de luftiga miljöerna med det idealiska klimatet i Langhi...
Portfölj (3)
Italien, Guidonia
199km
...Typisk kalabresisk salami av rent svin, grovt malet, blandat med tillsats av salt och naturliga aromer samt kvalitetspeppar, inslaget och lagrat i naturligt tarm i cirka 45 dagar. Vikt på cirka 300 g i naturligt tarm. Förpackning: A.T.M. - S.V Utan konserveringsmedel Utan gluten Utan laktos Utan färgämnen...
Italien, Villanterio
250km
... svinsläkt; produktion av animaliska proteinkoncentrat tillverkade av råvaror av nötkreatur, svin och fjäderfä, avsedda för foder till sällskapsdjur och för produktion av gödningsmedel, samt insamling och bearbetning av råskinn. För mer information, vänligen besök verksamhetens webbplats.</p><p><br></p>...
Portfölj (4)
Sedan 1957 har familjen Vitali med passion, omsorg om kundernas behov och fokus på kvalitet utövat den gamla konsten av charkuteri. De moderna produktionsmetoderna har gjort det möjligt för oss att ytterligare utveckla dessa egenskaper som, precis som då, kännetecknar vårt företag. Vi odlar spannmål som ska bli foder på våra marker. Vi föder upp svin av högkvalitativa raser födda i provinsen Fermo på vår gård i Petritoli, som är klassad BAT (Bästa Tillgängliga Teknik) och självförsörjande ur energisynpunkt tack vare produktion av energi från förnybara källor (solenergi).
Portfölj (1)
Italien, Mirandola
163km
UNIMEAT är ett företag som specialiserar sig på design och leverans av maskiner och kompletta anläggningar för slakt och bearbetning av svin-, nötkött- och lammkött. De professionella färdigheter som vi har förvärvat under tjugo års erfarenhet har gjort det möjligt för oss att utveckla den tekniska kunskap som många företag idag efterfrågar för att hantera de många utmaningar som är kopplade till att etablera en ny livsmedelsanläggning eller att renovera en befintlig anläggning i full överensstämmelse med branschens hygien- och säkerhetsnormer.
Italien, San Giovanni Del Dosso
174km
... MARKNADEN EN PRODUKT AV HÖG KVALITET OCH FINISH. ÄN IDAG, TROTS DEN MARKNADSKRIS SOM PÅVERKAT BRANSCHEN, FORTSÄTTER DETTA VAL ATT KÄNNAS I MARKNADEN. FÖR TILLFÄLLET HAR FÖRETAGET EN NY EKOLOGISK PRODUKTION MED BEARBETNING AV HAMPFIBER OCH KALK FÖR FÖRSEENDE OCH ISOLERING AV VÄGGAR. DETTA GÖRS I SAMARBETE MED FLERA TEKNISKA KONTOR INOM PREFABRIKATIONSBRANSCHEN. FÖRETAGET ARBETAR INOM DJURHÅLLNING FÖR SVIN/OXAR OCH INOM VÄGSEKTORN.
Italien, Montegiorgio
190km
Sedan 1932 har Guido Marzetti inlett verksamhet med kornmalning med stenmjöl och svinuppfödning. Rå och kokt skinka, mortadella och charkuterier av rent svin och jodiserat salt. Nationell högkvalitativ kokt skinka med färsk nationell svinkött, glutenfri, laktosfri.
Italien, Maranello
127km
ARA Italy, grundat 2007, drar nytta av samarbetet med tekniker och operatörer med över 20 års erfarenhet inom bearbetning av svinkött och industriell automation i allmänhet. Företaget bygger och marknadsför särskilt utrustning för bearbetning av svin: maskiner för bearbetning av färska skinkor som ska lagras, hydraulisk utrustning med fast (anläggning) eller mobil (vagn) enhet för avskärning av...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play