Italien, Comacchio
122km
...Tantafrutta är en ny sked-sorbet, redan klar att använda, som serveras i form av queneller eller i bollar. Det är en lätt, läcker och naturlig efterrätt, gjord med cirka 50% frukt; den är glutenfri, innehåller inte mjölk eller mjölkprodukter, inga artificiella aromer, inga konserveringsmedel eller färgämnen. De noggrant utvalda ingredienserna har kombinerats på ett originellt och innovativt sätt, vilket ger restauratören möjlighet att variera smakerna under året, välja de som passar bäst för säsongen och erbjuda kunderna olika smaker, vilket också tillfredsställer de mest kräsna gommar.
Portfölj (3)
Italien, Montecchia di Crosara
235km
Cesarin väljer och förvandlar frukt till ädla ingredienser för både industriell och hantverksmässig konfektyr för att få fram kandiserad frukt, kandiserade körsbär, fruktpuré, konfektyr för bageri, godisindustri, glass, bakverk, glass. Fruktpurén är den nya serien av färdiga produkter som erhålls genom bearbetning av nyplockad färsk frukt. Den är idealisk för tillverkning av sorbet, glass, mousse...
Italien, Montegrotto Terme
203km

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play