Italien, Pasturo
...Mjuk och krämig tryffelblåmögelost, lätt att bre på. Dess mögel sprider sig jämnt genom hela osten, och smaken får en ton som ligger närmare mjölk. Den övergripande smaken förenar en tilltalande sötma från osten med den typiska smaken av tryffel. Genomsnittlig vikt: 1,5 kg Minsta lagringstid: 50 dagar...
Portfölj (7)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... att vispa gorgonzolan tills den är krämig. Ju längre du vispar, desto krämigare blir gorgonzolan. Tillsätt den vispade grädden och blanda tills den är krämig och vattnas i munnen. Tillsätt grädden i din vispsifon och, med en gräddpatron, lägg en fin klick i en subtil skål. Tillsätt en fjärdedel av ett färskt fikon och smaklig måltid!
Portfölj (241)
Frankrike, Saint-Etienne
...Vitost med en slät yta och lätta öppningar och mögel. Den har en mjuk konsistens och en krämig look när den är varm, vilket ger generositet och smaklighet till många tillämpningar. Dess karakteristiska smak gör att den kan kombineras med många recept, både varma och kalla, i såser, på pizza, i sallader, i risotto...
Portfölj (187)