...RATIOTOP rökgenerator erbjuder oöverträffad flexibilitet med mycket låg förbrukning av träflis. De fritt valbara rökstadierna från lätt till intensiv rök gör att du kan anpassa arom, konservering och färgning efter dina specifika produktbehov. Oavsett om du producerar grillkorv eller mörkt rökt gods, har RATIOTOP goda skäl att vara den rökgenerator som används mest världen över.
- Korta...
Aluminiumprofiler, specialprofiler, stänger Fittings: rörböjar, T-stycken, reduktioner, muffar, nipplar och flänsar Stängselssystem: stängselbrädor, palissader, smidesstängsel Leveransdelar för sugtransportanläggningar
SPECIALPROFILER
Vår spetskompetens ligger inom området för lagerhållna specialprofiler. Vi levererar från vårt lagersortiment olika aluminiumprofiler för scen- och tältbygge, möbel...
Sedan sina början har Max Zander utmärkt sig genom kvaliteten på sina produkter, som är hantverksmässigt tillverkade i den ursprungliga tyska stilen.
Sedan 1968 fortsätter vi att arbeta för att upprätthålla samma kvalitet som har gjort oss värdiga ert förtroende.
På Max Zander utsätter vi våra produkter för ett rigoröst system för kvalitets- och livsmedelssäkerhet, från urvalet av färska råvaror...
... rökcykel. Detta kan göras 2 till 3 gånger, varefter hela installationen måste demonteras och rengöras så att alla avlagringar som tjära och sot kan tas bort. Detta är mycket viktigt för att förhindra att dessa partiklar finns i den slutliga produkten.
Smak och användning
En blandning av gran- och bokträ ger den intensiva rökiga aromen. Svabiskt röktsalt harmoniserar perfekt med äggrätter, grytor och typiska svabiska rätter som linser och korv. Vårt rökta salt är en naturlig produkt. Naturliga vari…...
...Kokt rökt anka med späck, vakuumförpackning - Kokt rökt anka med späck, i vakuumförpackning
Ingredienser: ankmusk, animaliskt protein, konserveringsmedel: nitrat salt.
Ursprung: Bulgarien.
Produkt för direkt konsumtion.
Förvaringstemperatur: 0 ° till 4 ° C.
Pris: 2,99 €
Kokt rökt anka med späck, vakuumförpackning
Ingredienser:
Ankmusk, animaliskt protein, konserveringsmedel: nitrit salt.
Ursprung: Bulgarien.
Produkt för direkt konsumtion
Förvaringstemperatur: från 0° till 4° C.
Pris: 5,80 лв/bit...
...Nästan alla inälvor från grisen används industriellt.
Slaktare använder mestadels tunntarmen, mer känd som höljen.
Tunntarmshöljen finns i olika kalibrar. Valet av kaliber beror på vilken typ av korv tillverkaren eller slaktaren vill göra.
Grishöljen är särskilt lämpliga för dessa typer av korv:
- Färsk korv
- Bratwurst (stekkorv)
- Grillkorv
- Blodpudding
- Röktkorv
- Torkad korv
Hur vi levererar dina grishöljen:
Grishölje:
- valfri storlek från 26 mm upp till 45/+ mm.
- torrsaltade...
...Traditionellt rökt paprika från La Vera-dalen i den spanska regionen Extremadura.
Så är det också en tradition i den spanska Extremadura att röka paprikan och på så sätt skapa en helt extraordinär specialitet. Användning: Söt och stark rökt paprika passar, beroende på smak, till anka, färskost, de flesta baljväxter och grönsaker, kyckling, nötkött och kalvkött, ris, fläsk. Den får självklart inte saknas i någon BBQ-sås och ger såsen en oöverträffad arom. Paprika älskar inte stark värme, annars blir den bitter. Detta är den typiska kryddan för den spanska korv-specialiteten Chorizo.
...Vi föreslår att servera en Grignan les Adhémar Rouge med en hachis Parmentier av nötkött. Gåsleverpastej med grönpeppar. En marinerad hjortstek. Röktkorv med linser. En tartar av nötkött. En gåsleverterrine med grönpeppar. En chili con carne. Grignan les Adhémar rouge är ett vin som produceras i Frankrike i Rhône-dalen. Det rekommenderas att servera det vid en temperatur mellan 14 och 15°C.
...Fint lime-rökt kött från Ostalb, tillverkat enligt traditionella metoder.
Tillverkat av regionalt fläskkött.
Vakuumförpackat, minst 200g
- Finns även skivat -...
...Ätbar, för cabano, kokt och rökt chorizo, semi-rökt (frankfurters och korv, Strasbourg-korvar; cervelas; svart eller vit butifarra), med ett mjukt bett som det naturliga skinnet.
...Utmärkt för torkad, röktkorv eller salami. Kontakta oss och hitta produkten som passar dig.
Fibrerna får sina unika egenskaper genom kombinationen av en speciell pappersbas och ett naturligt viskösöverdrag. Pappersbasen ger styrka och dimensionell stabilitet, vilket gör fibrerna till det bästa valet även för användning på "hög hastighet"-produktionsanläggningar. Viskösöverdraget är vatten- och gasgenomträngligt och tillåter sträckning respektive krympning av höljet i enlighet med bearbetningskraven.
...kommer denna skivmaskin för skinka att erbjuda flera skärdimensioner.
Med sitt remsystem och sin slipsten kommer denna skivmaskin för skinka att underlätta ditt arbete och spara tid.
Med denna professionella skivmaskin med en diameter på 195 mm kan du skära rå skinka, kokt skinka, rökt fläsk, korv, chorizo men inte ost.
Blad: ø195 mm
Skärlängd: 190 mm
Skärhöjd: 130 mm
Skärtjocklek: 0,2 - 12 mm
Effekt: 150 W / 230 V
Dimensioner: L425 x B370 x H340 mm
Vikt: 11,10 kg...
...Cellulosa-fiberhöljet med rökimpregnering ersätter konventionell rökning.
NaloSmoke
Cellulosa-fiberhöljet med rökimpregnering ersätter konventionell rökning.
Användningsområde:
Röktkorv, kokta skinkprodukter och rökt smältost.
Produktfördelar:
- Rököverföring direkt under tillagningsprocessen på produktens yta
- Besparing av den konventionella rökprocessen
- Mycket bra kaliberprecision...
... fuktabsorberande servett. Våra tråg har hermetisk (blind) förslutning, så att vätska inte kan läcka ut. En fuktabsorberande servett i ett tråg gör att en förpackad produkt - köttet självt eller köttfärs förblir färskt och torrt.
Vi tillverkar också nedre termoformande band med ett brett spektrum av driftstemperaturer - de används för fiskförpackning (färsk, saltad, rökt), för rökta köttprodukter och halvfabrikat (korv, delikatesser, frysta råvaror för biffar, fyllda kål, pannkakor och andra rätter).
Med oss har du de bästa förpackningslösningarna för dina produkter!
... för att ge extraordinär styrka och styvhet åt maskinen. Cehuma har designat varje del av CM-seriens termoformare för att uppfylla de hygien- och rengöringskrav som dagens livsmedelsförpackningsindustri ställer.
Huvudapplikationer:
Kött och köttprodukter (såsom; korv, rökt kött), ost, färdiga måltider, kyckling, fisk, skaldjur, pizza, oliver, dadlar, medicinska enheter ..... ...
... den perfekt för personer som är medvetna om sin vikt och/eller sin hälsa.
Denna crêpe är välgräddad för att bevara den.
Den kan ätas kall i smörgåsform, eller till frukost och mellanmål (med smör eller med choklad, sylt…), och fyllas till lunch och middag.
Maträttsidé:
Till måltiden kan du fylla den med vad som helst man kan tänka sig:
- smör, riven ost, skinka, ägg,
- smör, rökt lax, citronsaft
- ost, sallad
- korv
- rökt bacon
- med små grönsaker...
Holländska Livsmedel
Om du letar efter en webbutik med holländska artiklar och livsmedel, är du på rätt ställe hos Real Dutch Food. Vi har ett stort sortiment med hela 3200 nederländska produkter. Från Calve jordnötssmör till Koopmans pannkaksmix och från Venco lakrits till Unox röktkorv. Sortimentet är djupt, vilket innebär att vi har många holländska artiklar för varje kategori. Dessutom har...
Vårt företag grundades 1996. Vi producerar röktkorv, rökt kött och skinka. Våra produkter är gjorda av rent fläskkött och nötkött. Vi exporterar våra produkter till Tjeckien och Ungern. Vi söker distributörer för Europa och Asien. För att få gratis prover, vänligen kontakta mig.
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
I denna typiskt ardennesiska gård kommer ni att bli välkomna, ensamma, som par, med familj eller i grupp i en gammaldags miljö, och ni får möjlighet att smaka på dess produkter genom olika regionala och originella recept. Gården Sanglochons låter er återupptäcka smakerna från förr genom sina traditionella charkuterier (rökt skinka, Sanglochons korv,…). Ni kan besöka den levande skinkmuseet, hälsa på en eller annan Sanglochon och åka hem med charkuterier och andra ...
Balatoni Meat producerar endast traditionellt ungersk rökt och torkad salami och korv. Fabriken ligger i Kistelek HU-6760 och har ett brett utbud av produkter, tillverkade salami och korv av fläskkött, mangalica-fläsk, nötkött, grå nöt, kyckling, fisk, kalkon, struts, häst, lamm, gås, anka och getkött. Ekologisk grå nötköttssalami och ekologiska mangalica-fläskkorvar har också tillverkats. Högkvalitativa produkter, utan konstgjorda tillsatser. Fabriken använder endast ungerska råvaror.