... koncentrerade aromer än andra arter. Användning: Det är möjligt att konsumera våra vilda fikon som de är för ett mellanmål eller att skära dem för att laga mat. De kan också blandas med infusioner, sylt eller till och med kakor. De passar mycket bra med en salt rätt som anka. Du kan också rehydrera dem för att få en mjukare konsistens. Receptidéer: Infusion med fikon och kamomill, ankbröst med fikon, fikon- och hasselnötskaka. KARTONG: 7Kg...
Portfölj (45)
Bulgarien, Rakovski
...Rökt torkad anka Magret, i vakuumförpackning. Ingredienser: Ankött, konserveringsmedel: nitrat salt, kryddor, salt, vitpeppar, socker. Ursprung: Bulgarien Produkt för direkt konsumtion. Förvaringstemperatur: 0 ° till 4 ° C. Pris: 12,35 € Rökt torkad anka Magret, i vakuumförpackning. Ingredienser: Ankött, konserveringsmedel: nitrit salt, kryddor, salt, vitpeppar, socker. Ursprung: Bulgarien Produkt för direkt konsumtion. Förvaringstemperatur från 0° till 4° C. Pris: 24,15 lv/kg.
Portfölj (10)
Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous är stolt över att erbjuda sina gastronomiska produkter från Sydvästra Frankrike, med särskild uppmärksamhet på den berömda "cassoulet de Castelnaudary". Vi är noga med kvaliteten på våra ingredienser och arbetar med lokala producenter för att ge er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessbutiker, vinhandlare och specialbutiker inom gast...
Portfölj (37)