MJÖLKFERMENT FÖR HÅRDA OSTAR - Ett brett utbud av kulturer och lösningar för produktion av hårda ostar
Sacco System, ett företag specialiserat på produktion av mjölksyrabakterier för mejeriindustrin, producerar en serie frystorkade och frysta mjölksyrab...
Frukt Turbo Jäst
En Turbojäst baserad på en vinjäst, utformad för användning med frukt för att göra fruktschnaps eller brandy. Frukt Turbojäst innehåller en komplett n...
Mineraler för Livsmedelsindustrin
Kalciumkarbonat E170 Vi är ett oberoende distributionsföretag för industriella mineraler, kemiska råvaror och rådgivning. Vi levererar till pappers-...
Next
Lösning mot för tidig mognad av frukter och grönsaker
Natural C: Kraftfullt naturligt absorbent för livsmedelsbevarande - Natural'C är en naturlig absorbent av etylen, ett växthormon som ansvarar för mogn...
Allround vetemjöl
Vetemjöl för alla ändamål...
Vattenkvalitetstest i Dryckesindustrin
Kvaliteten på dryckerna beror i huvudsak på kvaliteten på dricksvattnet. En konstant god kvalitet på dricksvattnet är avgörande, och det måste regelb...
Probiotika för Yoghurt och Fermenterad Mjölk - 4YO'
4yo'-serien är en linje av startkulturer för att göra yoghurt, högkoncentrerade, specifikt utvecklade för tillämpningar med termofila fermenterade mjö...
Probiotiska Mjölksyraferment för Hundar och Katter - LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS D2/CSL
Lactobacillus acidophilus är en probiotisk mjölksyrebakterie som redan naturligt finns i mag-tarmkanalen hos hundar och katter och har betydande hälso...
Mjölksyrabakterier - Kulturer för ost, yoghurt och mejerisektorn
Produktion av mjölksyrabakterier, frystorkade eller frysta, för alla behov, med direkt och indirekt inokulering. Mjölksyrabakteriestarter för yoghurt...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play