Vetemjöl T65
T65-mjöl är ett mjöl av mjukt vete, något mer fullkorn än T45- och T55-mjölen. Det erhålls genom en mindre noggrann siktning, vilket gör att en större...
Landsbykorv
Saucisson paysan från Skönhetens ö består av fläskkött som mognar i minst 1 månad. Varje stycke väger cirka 300g och har en längd på 27 cm. Förpackni...
Milkyland PIZZA Milky
Milkyland Pizza Milky är den perfekta osten för att uppnå ett vackert smält och härligt krämigt lager på vilken pizza som helst. Med sin släta konsist...
Våra Klassiska - Bröd
Tillverkad av ett vitt mjöl (typ 55 eller 65) som produceras i närheten av våra bagerier (Chartres, Caen, Sens). Den fina volymen av våra baguetter, s...
Rustik vetebulle
Sedan 1999 står coolback för smak och färskhet i högsta bagerikvalitet. Frysbakverk Vetedeig med naturlig surdeg. Särskilt krispig och aromatisk. Ba...
DEMI BAGUETTE
DEMI BAGUETTE Konfiguration per låda: 50x135G Konfiguration per pall: 32 lådor/pall Förvaring: -18°C...
Next
Skärbräda
Ciabatta 300 g är ett av de mest ikoniska bröden hos OKIN. Det är ett bröd med en mycket uttalad rustik karaktär, med en krispig skorpa och en tydlig ...
Svarta olivbrödpinnar
Svarta Olivbrödpinnar...
Ölbread - Du behöver bara lägga till din favoritöl
Dapeppa's ölbröd finns i 3 olika smaker. Gör ditt val!
Brödförpackning
Bröd är den mest konsumerade produkten på våra bord. Därför vill vi skapa förpackningar som gör att vi kan njuta av fräschören och smaken av tradition...
Vetemjöl T55
T55-mjöl är ett mjöl av mjukt vete, känt för sin mångsidighet och sitt breda användningsområde i matlagning. Det är något mindre fint än T45, vilket g...
Next
Chapatta Beläggning
Ciabatta pavé är den mindre varianten av ett av de mest ikoniska bröden från OKIN, ciabattan. Det är ett bröd med en mycket markant rustik karaktär, m...
Next
Gourmet Rågbröd
Med en oöverträffad, tjock och något mörkgrillad inkråm har detta bröd en karaktäristisk smak tack vare blandningen av vetemjöl (50%) och rågmjöl (50%...
Next
Fullkorns Baguette (100%)
Vårt 100 % fullkornsbröd har en oöverträffad rostad ton, en krispig och mjölig skorpa samt alla fördelar med fullkorn. Med en tät och mörk inkråm har ...
Next
Pain Okin 1994
Brödet OKIN 1994 är det mest ikoniska brödet från Okin, det som har gjort skillnad i alla jämförande provningar. Ett bröd som är mycket troget i sin n...
Fullkornsbrödpinnar
Fullkornsbrödpinnar...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play