Logo

NUWEN BY SETALG - AGROALIMENTAIRE

Presqu'île De Pen Lan, Pleubian 22610
Frankrike
Leverans
Leverans: Hela världen
Grundat
Grundat: 1985
Anställda
Anställda: 1000+
Leverantörstyp
Info
Produktion
Om oss

19 Produkter och tjänster

Search
Marin ingrediens för livsmedelsindustrin - Nori sushi (Porphyra yezoensis)
Porphyra yezoensis är en röd alg från familjen Bangiaceae, som fått sitt namn från sin purpurfärg. Extremt tunn, dess bladformade struktur består av e...
Mariningrediens för livsmedelsindustrin - Dulse (Palmaria palmata)
Dulse, Palmaria palmata, är en röd alg som finns längs de nordvästra europeiska kusterna. Den har en krispig textur och en salt smak som är särskilt i...
Marin ingrediens för livsmedelsindustrin - Chlorella
Odlad i sötvatten, är denna mikroalg känd för sin rikedom på proteiner samt fleromättade lipider, mineraler, fibrer, vitaminer och klorofyll.
Marin ingrediens för livsmedelsindustrin - Wakame (Undaria pinnatifida)
Wakame, Undaria pinnatifida, är en brun alg från de asiatiska kusterna. Den har en klibbig textur och en stark, intressant smak som passar bra i garne...
Next
Marin ingrediens för livsmedelsindustrin - Agar Agar - Gastronomiska Alger
Agar-agar, som erhålls genom extraktion av rödalger Gracilaria eller Gelidium, är ett smakneutralt gelémedel som måste spädas i en kall vätska och sed...
Marin ingrediens för livsmedelsindustrin - Kombu (Laminaria sp.)
Bruna alger som är särskilt rika på jod, kalium, beta-karoten och alginsyra.
Marin ingrediens för livsmedelsindustrin - Havsböna (Himanthalia elongata)
Havsbönan, Himanthalia elongata, är en brun alg som finns längs de nordvästra europeiska kusterna. Den har en krispig textur och en lätt, rund smak so...
Next
Marin ingrediens för livsmedelsindustrin - Havsböna - Gastronomiska Alger
Havsbönan, Himanthalia elongata, är en brun alg som finns längs de nordvästra europeiska kusterna. Den har en krispig textur och en lätt, rund smak so...
Marin ingrediens för livsmedelsindustrin - Lichen (Chrondrus crispus)
Rödalger som är särskilt rika på karragenan, vitamin B9, järn och magnesium.
Marin ingrediens för livsmedelsindustrin - torr extrakt av Ascophyllum nodosum
Titrerad till 5/1 syftar detta extrakt till att koncentrera de önskade elementen och ge användarvänlighet.
Marin ingrediens för livsmedelsindustrin - Spirulina (Spirulina platensis)
Spirulina är en mikralg av familjen Cyanophyceae som förekommer i form av en spiralformad filament som är 250 mikron lång. Den växer naturligt i tropi...
Next
Marin ingrediens för livsmedelsindustrin - Dulse - Gastronomiska Alger
Dulse, Palmaria palmata, är en röd alg från de nordvästra europeiska kusterna. Den har en krispig textur och en särskilt intressant salt smak i sallad...
Marin ingrediens för livsmedelsindustrin - Havssallad (Palmaria palmata, Ulva sp., Porphyra umbilicalis)
Havssallad är en blandning av 3 alger: dulse, Ulva sp. och nori. Denna blandning erbjuder en mångfald av färger, smaker och texturer som uppskattas i ...
Marin ingrediens för livsmedelsindustrin - Sjögräs (Ulva lactuca)
Ulva lactusa, även kallad Aosa, är en grön alg från familjen Ulvaceae. Det är en lamellär alg, ibland spiralvriden, med en maximal längd på 30 cm. Bla...
Next
Marin ingrediens för livsmedelsindustrin - Nori sushi - Gastronomiska Alger
Porphyra yezoensis är en röd alg från familjen Bangiaceae, som fått sitt namn från sin purpurfärg. Extremt tunn, dess bladformade struktur består av e...

Plats och kontakt

NUWEN BY SETALG - AGROALIMENTAIRE
AddressPresqu'île De Pen Lan, FR-22610 Pleubian

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play