Frankrike, Melle
Melle et une Pâte är en pastatillverkare baserad i Melle nära Marais Poitevin (79). Vi producerar utmärkta torra och färska pastar med lokala råvaror. Våra pastasorter är unika och vi erbjuder originella smaker: björnlök, alger, nässla, saffran, ängsblomma, kantarell, spirulina, hampafrö, pepparmynta och Espelette-peppar. Vi är stolta över att garantera en verklig kvalitet på våra produkter. En de...
Portfölj (31)
Belägen i Varreddes i Île-de-France, är vår gård engagerad i ansvarsfull odling av durumvete för att skapa hantverksmässiga gårdspasta i korta kretsar. Grundad av en familj av jordbrukare i flera generationer, odlar vi vårt durumvete och andra grödor på ett miljövänligt sätt. År 2020 startade vi vår pasta-tillverkningsverksamhet på gården, med hjälp av stenmjölningsmetoden. Denna metod, i kombinat...
Portfölj (43)
Familjeföretaget från Rhein-Neckar-regionen grundades 1986 av de fem Baklan-bröderna som en detaljhandelsverksamhet. Det har utvecklats till ett globalt internationellt företag fram till idag. Baktat-gruppen består för närvarande av tolv företag med cirka 1 500 anställda. Det aktuella sortimentet omfattar 3 000 produkter och finns tillgängligt i cirka 52 länder världen över. Grunden för vår verks...
Portfölj (95)
Tyskland, Koblenz
...Tiggar du när du blir tillfrågad? Eller står du för dina åsikter och följer din ståndpunkt? Då är våra IMAGETRÄGER bandnudlar precis rätt för dig. För här möts ägg och dinkel och resultatet blir en fantastisk produkt. Våra dinkel-färska äggnudlar smakar utmärkt som huvudrätt eller som tillbehör. Vi rekommenderar en sås av lokala tomater på sommaren och under den kalla årstiden ett smakrikt valnötspesto. Delta och bli en IMAGETRÄGER!
Portfölj (94)
Tyskland, Mühlheim
...bredda äggnudlar, färska bredda äggnudlar, 20 mm breda, färska...
Portfölj (8)
Turkiet, Bursa
Grekland, Kozani
...grönsaksnudlar (färska eller frysta), äggnudlar (på beställning och med gårdsegg), sur trahan med komjölk, söt trahan med komjölk, samt glutenfria fullkornspasta i alla typer (nudlar, trahan, snäckor) m.m. Äkta smaker av 100% grekisk produktion, utan spår av konserveringsmedel, med råvaror från den lokala inhemska marknaden.
Spanien, Pontevedra
Pastas Di Carlo ägnar sig åt tillverkning, distribution, import och export av empanadadeg, deg för piroger, karnevalöron, fyllda cannelloni; empanadadegar. Spenat- och ricottaravioli, ricottaravioli, pascualinas, smördegsdeg, pizzabottnar, äggnudlar, äggspaghetti, äggfettuccine, spagetti, copetin-degar, criolla-degar, bakdeg för empanadillas, friteringsdeg för empanadillas, criolla-empanadadeg...