Rumänien, Botosani
...Även om det kan verka som vetenskap, handlar det mer om tradition. Mognad är en process som gör nötköttet mört tack vare naturliga processer. Vi förvarar Carpathian Beef-köttet i flera dagar i utrymmen där vi noggrant kontrollerar temperaturen, luftfuktigheten och luftströmmarna. Vi väntar sedan på att köttet ska fullända sin smak och förbättra aromerna. Resultatet är ett mört och saftigt kött. Vi var de första som insåg att detta är viktigt och vi introducerade åldrat nötkött i Rumänien.
Portfölj (23)
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., som har varit verksam på marknaden i fyra generationer, erbjuder lagrade och färska ostar av utmärkt kvalitet. Vi är en referenspunkt för många europeiska verksamheter när det gäller leverans av inte bara Parmigiano Reggiano lagrad från 12 månader upp till 60 månader, utan även av get- och fårostar från den italienska traditionen. Vi är också leverantörer av typiska chark...
Portfölj (54)
Serbien, Ruma
... kompletterar de naturliga enzymerna i nötkött, och på så sätt hjälper de till att växa och förbättra smaken på köttet. Thamnidium (svampsort) är särskilt känd och producerar kollagenolytiska enzymer som bidrar avsevärt till mört och smakrikt torrt gammalt kött. På grund av den kostsamma torkningsprocessen har det beredda köttet fram till nu endast varit tillgängligt på elitrestauranger och hotell...
Portfölj (8)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play