Polen, Paczewo
...I industriella förhållanden: lös upp 1 kg torrjäst i 5 liter varmt vatten (35-38 °C), tillsätt 50 g socker, blanda försiktigt och låt stå i 5-10 minuter (för att aktivera). Knåda degen enligt receptet. Hemma: ta 10 g torrjäst för 1 kg mjöl. Häll jästen i 1/2 kopp varmt vatten eller mjölk (35-38 °C), tillsätt 1 tesked socker, blanda försiktigt och låt stå i 15-20 minuter (för att aktivera). Knåda degen enligt receptet. Lyftkraft - 45 minuter. Förvara öppnad behållare på en torr, sval plats (0-4 °C) i högst 10 dagar.
Portfölj (59)
Italien, Madone
Prosol formar innovativa lösningar för ett brett spektrum av näringsprodukter. Sedan starten av sin verksamhet, 1974, har Prosol styrts av sina kärnvärden: innovation och bioteknikforskning inom varje affärsområde. Prosol tillverkar näringsingredienser för spädbarnsformel, livsmedel och kosttillskott för djur, för att förbättra immunrespons, prestation och förbättra smakupplevelsen av maten samti...
Portfölj (5)
Nederländerna, Venlo
...Instantjäst är en torrjäst som kommer i mindre granuler än aktiv torrjäst, absorberar vätska snabbt och behöver inte rehydreras eller proofas innan den blandas med mjöl.
Portfölj (51)
Storbritannien, Ellesmere Port
...TT Turbo Yeast är en aktiv torrjäst för alkohol kombinerad med ett komplett näringskomplex, utformad för att jäsa under varma förhållanden, där jäsningen sker utan kylning eller med otillräcklig kylning. En jäststam med hög temperaturtolerans, denna Turbo Yeast är idealisk för jäsning av alla fermenterbara sockerbaserade råvaror. TT Turbo Yeast kan motstå extrema stressfaktorer som temperatur...
Portfölj (9)
Italien, Ortona
Företaget essedielle arbetar med design, produktion och marknadsföring av bioteknik, hjälpämnen och tillsatser för vinindustrin, drycker och livsmedel i allmänhet. essedielle erbjuder vinmakaren ett komplett utbud av jäst i LSA-format (Aktiv Torrjäst), ett användbart verktyg inom modern vinproduktion, samt näringsämnen och aktiveringsmedel som är utformade för att täcka jästens metaboliska behov...