Spanien, Sevilla
...Tripack är det innovativa och användbara formatet för att tillfredsställa våra kunders konsumtionsbehov och anpassa oss till speciella festligheter. I detta format bibehålls det hantverksmässiga tillvägagångssättet med stora, kvalitativa och handhanterade bitar. En smak där ansjovis, sardeller och utmärkta oliver blandas perfekt, vilket resulterar i en produkt av exceptionell kvalitet. Den består av ansjovis, sardeller och oliver fyllda med paprika. Kryddad med vinäger, olivolja, andra oljor och salt.
Portfölj (3)
...Boquerones är en typ av ansjovis, rika på omega-3-fettsyror och mycket lättsmälta.
Portfölj (10)
Spanien, Santoña-Cantabria
... färsk Bocarte i olivolja - två RR125-burkar med musslor från Galiciska Rías i inläggning Detta urval innehåller vår huvudreferens, Cantabrisk anchovy som är hantverksmässigt tillverkad, handknådad och presenterad i tre olika format. Samma produktkvalitet och flera typer av burkar som är lämpliga för varje konsumtionssituation. Semikonserverad anchovy bör förvaras i kylskåp fram till några minuter innan den avnjuts.
Portfölj (14)
Spanien, Santoña
... Kantabriska havet för att erbjuda en slutprodukt av högsta kvalitet. Med detta syfte, och med stöd av sina barn och svärdöttrar, startade Doña Emilia det som idag är ett företag av erkänd prestige. Vi har ett brett sortiment av format baserat på konserverad ansjovis från Kantabriska havet, boquerones, Bonito del Norte, sardiner och relanzón. Vi tillverkar också patéer av cabracho, bonito i olja...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play