Spanien, San Vicente Del Raspeig-Alicante
Företagets ursprung går tillbaka till 1923, när Vicente Llopis Espinos startade en verksamhet med spansk mandel i Alicante. "Almendras Llopis", som det idag är känt, grundades 1974, då det flyttade till Polígono Industrial de Canastell i San Vicente del Raspeig. Under 80-talet började exporten till en global marknad, vilket vi fortfarande gör idag. Och vi har höga standarder för kvalitet och se...
Portfölj (8)
Italien, Portogruaro
Spanien, Sevilla
"Sea Delight" genom sitt märke "Manuel Claros" väljer endast de bästa råvarorna för alla sina produkter. Vi är producenter, hantverksmässiga tillverkare av kvalitet: - Filéer av ansjovis i olivolja - Färska ansjovisar i vinäger - Ansjovis med oliver och banderillas - Sardiner i olivolja sill (naturlig, med paprikapulver och i rullar med gurka) - Gourmetutbud (ansjovis, ansjovisar...) Kvali...
Portfölj (3)
Spanien, Murcia
Vi tror på kvaliteten av produkter tillverkade i Spanien, därför vill vi dela dem med resten av världen. Asturierna är stolta över sin getost, valencianerna över sin paella, riojanerna över sitt vin, men hela Spanien gläds när våra produkter och recept går längre än våra gränser. Som spanjorer är vi stolta över vår gastronomi och den variation av produkter som tillverkas i vårt land. Gourmet Corpo...
Portfölj (178)
Italien, San Pietro Clarenza
...Doften av vild fänkål berikad med smaken av sardiner, sultanrussin och doften av saffran i en kryddblandning från den mest klassiska sicilianska köket för att förbereda unika pastarätter. INGREDIENSER: Färsk vild fänkål min. 80%, färska sardiner, ansjovisfiléer, sultanrussin, PINJONER, extra virgin olivolja, solrosolja, färsk lök, salt, svartpeppar, saffran. Kan innehålla fragment av pinjonskal. Förpackningar om: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfölj (8)
Tyskland, Badenweiler
Leverantör av ansjovisfiléer, sardiner och andra fiskkonserver för gastronomi och handel.
Portfölj (3)
Spanien, Santoña (cantabria)
...Läckra ansjovisfiléer från Kantabrien i olivolja. Tillverkade enligt traditionell metod, mogna, rena och med perfekt sälta. Konsumeras helst inom 1 år från tillverkningsdatum. Semikonserverad, förvara mellan +5ºC och +12ºC. När förpackningen har öppnats, täck med olja och konsumera inom 5 dagar. Avstå från att konsumera om du har fiskintolerans. Vi behandlar våra produkter med omsorg och respekt, och det kommer du att märka vid ditt bord. Ingredienser: Ansjovisfiléer, olivolja och salt Nettovikt: 50 g Avrunnen vikt: 28 g SKU: RR-50...
Portfölj (10)
Kaymur Murat Gıda Su Ürünleri grundades av tredje generationens AHMET AKÇAKAYA och MEHMET AKÇAKAYA år 2003 i Kayseri Şerçeönü Mahallesi. Företaget fortsätter sin väg med en öppenhet för tidens krav och innovation. År 2012, i MİMARSİNAN OSB, fortsätter vi att med säkerhet och beslutsamhet bidra till branschen, utan att avvika från den väg som de äldre har ritat, med våra unga som värnar om människ...
Portfölj (5)
Spanien, Santoña-Cantabria
Conservas Angelachu är pionjär och ledande inom sin sektor när det gäller tillverkning av fiskkonserver på ett verkligt hantverksmässigt sätt. Just för att de respekterar och vårdar de ursprungliga och traditionella processerna ... Äkta hantverkstradition sammanfattar filosofin för detta familjeföretag.
Portfölj (14)
Italien, Sciacca
... känt på marknaden för sin exceptionella innovationsförmåga. Företaget Carlino s.r.l. producerar ansjovisfiléer i olja, sardinfiler i olja, ansjovispasta, saltad ansjovis, saltade sardiner, marinerade ansjovisfiléer och Colatura. Använd fisken är känd för sin utmärkta smak, färskhet och ljushet, bearbetad med kyla för att bevara näringsmässiga, kvalitativa och organoleptiska värden enligt de strikta kontrollerna i vårt kvalitetssystem.
Tillverkning och export av ansjovisfiléer, inlagd ansjovis. Utmärkt kvalitet. Specialisering på restaurang och delikatesser. Horeca-kanal.
Spanien, Laredo
Mer än 50 år av att tillverka våra ansjovisfiléer i olja på ett helt och hållet hantverksmässigt sätt har gett oss tillräcklig erfarenhet för att skapa en oöverträffad produkt. Om vi dessutom lägger till faktumet att vi tillverkar våra filéer med ansjovis som enbart kommer från Kantabriska havet, kan vi garantera en närvaro, textur och smak som endast REZUMAR S.A. kan erbjuda.
VICENTE TOURAL startade verksamhet i Portugal och introducerade för första gången några importerade produkter till Portugal, såsom: italiensk mascarponeost, serranoskinka, färsk mozzarella i bollar, färsk mozzarella i stavar och riven för pizza, skinkor från ben och skinkor från bog utan skinn med hög avkastning, ansjovisfiléer i olivolja, bacon i form, spansk söt och kryddig chorizo, toppings...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play