Frankrike, Rabastens De Bigorre
...Lantterrine med Bayonne-skinka VPF i 180g - Jean Brunet...
Portfölj (27)
Frankrike, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 och 12 månader Jambon de Bayonne IGP 9 och 12 månaders lagring. Våra skinkor har ofta belönats med medaljer i Paris. Därför kan du märka en verklig smakskillnad jämfört med de traditionella jambon IGP Bayonne som finns på marknaden. Styckvikt 5 till 6 kg. Jambon de Bayonne saltas traditionellt med salt från Salies de Béarn för att uppnå IGP. Detta salt är en bergsalt från...
Portfölj (31)
Frankrike, Lyon
...Demi jambon de Bayonne, ren ren av ren gris från sydvästra Frankrike IGP, som kännetecknas av sitt mjuka och fina kött som ges av 12 månaders lagring. En skinka som har en IGP (Skyddad geografisk beteckning) för sin kvalitet. Lagrad enligt en gammal hantverkstradition. Dess kött är mört och saftigt, mindre salt än de flesta torra skinkor.
Portfölj (40)
Belgien, Zele
Frankrike, Bayonne
... och fosfor. Ett perfekt bröd för att komplettera vegetabiliska ingredienser eller mjuka korvar som kalkon eller skinka, som förstärker deras egenskaper. REF:P471A EAN-13:8436017107081 EAN-14:18436017107088 PREKOKT VIKT (G):345 g KOKT VIKT:290 g LÄNGD (CM):37 cm BREDD (CM):8 cm TINA:20 min. | RUMSTEMPERATUR GRILLNING:20 min. | 180ºC DIMENSIONER:600x398x263 ENHETER:28 Enheter/Kartong | 28 Kartong/Pall ENERGIVÄRDE (KCAL/KJ):1220 / 292 PROTEINER (G):8,41 KOLHYDRATER (G):54,66 SÖTMA (G):1,36 FETT (G):3,75 KOSTFIBER (G):2,84 SALT (G):1,36...
Portfölj (44)
Frankrike, Laguinge
...För dem som inte känner till nitrit: det är en förening som kan vara kemisk eller naturlig (eftersom den finns i morötter och mangold) som gör det möjligt att "stabilisera" charkuterier genom att hämma utvecklingen av vissa patogena bakterier. Det gör det möjligt att förkorta torktiden och därmed få en stabil produkt med en hög vattenhalt (Bayonne-skinka kan göras på 7 månader). Å andra sidan...
Frankrike, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE är ett företag som specialiserar sig på tillverkning och försäljning av fläskkött. FIPSO är det enda franska slakteriet som exporterar fläskkött till USA och Kina. Produkterna från FIPSO har många certifieringar. Vissa produkter från produktionen är identifierade: IGP fläskkött från sydvästra Frankrike, IGP Bayonne-skinka, röd etikett för gårdsuppfött fläskkött som uppfött på bete och GMO-fri kedja.
Frankrike, LOUEY
...Les Salaisons de l’Adour har som huvudaktivitet att bearbeta och lagra Bayonne-skinka och exceptionell svart svinskinka. Genom att skaffa förstklassiga råvaror och inspireras av traditionella baskiska och bigourdanska metoder, garanterar Les Salaisons de L’Adour hög kvalitet och prestige för sina produkter. I samarbete med lokala uppfödare och en godkänd skärverksamhet har Les Salaisons de l'Adour fördelen av att erbjuda ekologisk Bayonne-skinka, som är en naturlig produkt vars tillverkning respekterar vår miljö.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play