...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 och 12 månader
Jambon de Bayonne IGP 9 och 12 månaders lagring. Våra skinkor har ofta belönats med medaljer i Paris. Därför kan du märka en verklig smakskillnad jämfört med de traditionella jambon IGP Bayonne som finns på marknaden. Styckvikt 5 till 6 kg. Jambon de Bayonne saltas traditionellt med salt från Salies de Béarn för att uppnå IGP. Detta salt är en bergsalt från...
...Demi jambon de Bayonne, ren ren av ren gris från sydvästra Frankrike IGP, som kännetecknas av sitt mjuka och fina kött som ges av 12 månaders lagring. En skinka som har en IGP (Skyddad geografisk beteckning) för sin kvalitet. Lagrad enligt en gammal hantverkstradition. Dess kött är mört och saftigt, mindre salt än de flesta torra skinkor.
... och fosfor. Ett perfekt bröd för att komplettera vegetabiliska ingredienser eller mjuka korvar som kalkon eller skinka, som förstärker deras egenskaper.
REF:P471A
EAN-13:8436017107081
EAN-14:18436017107088
PREKOKT VIKT (G):345 g
KOKT VIKT:290 g
LÄNGD (CM):37 cm
BREDD (CM):8 cm
TINA:20 min. | RUMSTEMPERATUR
GRILLNING:20 min. | 180ºC
DIMENSIONER:600x398x263
ENHETER:28 Enheter/Kartong | 28 Kartong/Pall
ENERGIVÄRDE (KCAL/KJ):1220 / 292
PROTEINER (G):8,41
KOLHYDRATER (G):54,66
SÖTMA (G):1,36
FETT (G):3,75
KOSTFIBER (G):2,84
SALT (G):1,36...
...Les Salaisons de l’Adour har som huvudaktivitet att bearbeta och lagra Bayonne-skinka och exceptionell svart svinskinka. Genom att skaffa förstklassiga råvaror och inspireras av traditionella baskiska och bigourdanska metoder, garanterar Les Salaisons de L’Adour hög kvalitet och prestige för sina produkter. I samarbete med lokala uppfödare och en godkänd skärverksamhet har Les Salaisons de l'Adour fördelen av att erbjuda ekologisk Bayonne-skinka, som är en naturlig produkt vars tillverkning respekterar vår miljö.