Belgien, Anderlecht
45km
... säkerhet och hygien. Några praktiska tips: * Förberedelse av smördeg för ravioli: 70% typ 00 mjöl, 30% durumsemolina, 5 ägg per kg + vatten knåda i cirka 10 minuter, degen bör ha en fuktighetsprocent mellan ägg och vatten på cirka 32%. * Förberedelse av deg för tagliatelle: 50% typ 00 mjöl, 50% durumsemolina, 7/10 ägg per kg eller 100% durumsemolina, Referens: LP17M-230/1 Märke: Diamant Europe Nettovikt (kg): 62 Dimensioner i mm (LxBxH): 400x520xh630 Volym (m³): 0,28 Effekt (kW): 0,9 Strömförsörjning (Volt): 230/1N 50Hz HP: 1.2...
Portfölj (189)
Belgien, Antwerpen
16km
...kompletta pulverblandningar för grädde samt ingredienser för frysta wienerbröd och smördeg. Eftersom vi tillverkar våra ingredienser i ultramoderna spannmålsmöller och baserat på utmärkta råvaror enligt våra egenutvecklade recept som analyseras och testas i erfarna livsmedelslaboratorier, förklarar det varför vi under de senaste åren har lyckats med att leverera dem inte bara till ett brett spektrum av lokala kunder utan också till export.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play