No results

Det finns inga resultat för
"skinka från toscana"

Produkter för "skinka från"
Kokt Skinka
Prosciutto cotto tillverkat av de bästa utvalda färska skinkorna, lätt kryddat med en kokning av blommiga kryddor. Denna traditionella metod ger prod...
Iberisk Cebo Skinka 26 månader - Iberisk Cebo Skinka med 26 månaders lagring tillverkad i Los Pedroches
Jamón ibérico de cebo tillverkat i våra anläggningar i dalen Los Pedroches, och kommer från utvalda djur som vi själva föder upp genom vårt integrerad...
50% Iberisk Cebo Skinka
50% Iberisk Cebo Skinka...
Iberisk Cebo Skinka 50% – Iberisk Blomma - SKINKOR OCH PALETTER
Förlängd och stiliserad bit, gjord av fint rör. Den har en livlig färg, en mild smak, en extraordinär arom och marmorerat fett. Hantverksmässigt till...
Iberisk Cebo Skinka "50% Iberisk Ras" + Lackad Vit Skinkställ Ibericos Brisa - Skinka
Produkt framställd av bakre extremitet (inklusive ben och kött) från vuxna grisar som genomgått en lämplig saltnings- och mognadsprocess. Iberiska gr...
Iberisk ek-skinka skuren för hand - Hand-skuren iberisk skinka
Vakuumförpackade 80 g paket med handskuren ekfoderad iberisk skinka. Vi producerar skivor av iberisk skinka, axel och charkuterier.
IBERISK FÄLTMATSKINKA 50% IBERISK RAS
Bitarna under taggen Cebo de Campo kommer från Iberico-grisar som uppföds i frihet. Deras kost bestod av en kombination av naturliga foder och de resu...
FÄLTUPPDRETT IBERISK SKINKA - FÄLTUPPDRETT IBERISK SKINKA 50% IBERISK RAS
Denna bit kommer från en 50% iberisk gris, uppfödd i extensiva eller intensiva utomhusuppfödningar och främst matad med foder. Denna typ av uppfödning...
Iberisk Skinka
Spansk prosciutto, uppfödd i det vilda och matad med ekollon.
Iberico Cebo Campo Skinka
Skinka från iberiska grisar som föds upp fritt i Dehesas Extremeñas, matade med ekollon under montanera-säsongen och avslutade sin utfodring med natur...
50% Iberisk Ek-skinka
Nästa Skinkor som kommer från korsade grisar med 50% iberisk härkomst, uppfödda fritt i dehesas och matade under sin sista fettningsfas med naturliga ...
Iberisk Skinka
Spansk prosciutto, uppfödd i det vilda och matad med ekollon.
Iberisk Skinka
Charkuterispecialist i Rungis. Kontakt 01 41 73 09 80...
Iberisk Skinka
Spansk prosciutto, uppvuxen i det vilda och matad med ekollon.
IBERISK CEBE SKINKA - IBERISK CEBE SKINKA, GUIJUELO, FRÅN SALAMANCA
IBERISK CEBOLLA SKINKA GUIJUELO, SALAMANCA MODNAD I 30/34 MÅNADER VIKT 7-7.5KG 98€ PER BIT...
Iberisk spansk skinka
Produkter av högsta kvalitet. Egen boskap och egna parker. Bellota-sortimentet.
Nostrano Rå Skinka
12,90€/KG...
75% Iberisk Bellota Skinka - Med Ben / Benfri / Handskuren
Mindre i storlek och vikt än skinkan, vår Paleta de Bellota Ibérica har en mer avlång och mindre cirkulär form än denna. Dess enhetliga och glänsande ...
Utvald Skinka
På Jamón Selección har vi i många år ägnat oss åt ett enda syfte: att erbjuda våra kunder de bästa produkterna av iberisk skinka, noggrant och med pas...
Bayonne-skinka - Delikatess
Bayonne-skinka - Delikatess...
Produkter för "skinka toscana"
Ekologisk Cinta Toscana Prosciutto - Ekologisk toskansk råskinka med eller utan ben, 8 till 10 kg
Det toskanska råa köttet, med en ovanligt rund form och en livlig röd färg, kännetecknas av en verkligen unik mognadsprocess och de miljöfaktorer som ...
Kokt Skinka
Prosciutto cotto tillverkat av de bästa utvalda färska skinkorna, lätt kryddat med en kokning av blommiga kryddor. Denna traditionella metod ger prod...
Iberisk Skinka
Spansk prosciutto, uppfödd i det vilda och matad med ekollon.
Parmaskinka DOP
Det är en utmärkelse för vårt område och vår stolthet: för att göra det använder vi lår av tunga italienska grisar, som salts för hand (fuktigt salt p...
Skinka - Fläskkött
Skinka - Fläskkött...
Parmaskinka - Benfri Parmaskinka
Aggressivt pris på benfri Prosciutto di Parma...
Färskt fläskkött
Färsk Fläskkött Färsk Fläskkött Krav Ekologisk Uppfött Utan Antibiotika GMO-fri...
Skivad filé
Skivad filé...
Mage
Mage...
Torr korv
Saucisson sec de porc 100% hemlagad Ingredienser: fläskkött, naturligt tarm, salt, peppar, dextros, stabiliseringsmedel E450, natriumdifosfat, antioxi...
Kokt Slips
Fiocchetto fårs genom att skära ut skinkan från grisen. Det skiljer sig från den mer kända culatello genom att vara en magrare charkprodukt med en mil...
Kokt Skinka
Kokt Skinka Volym: 200g (±10%)...
Moget Guanciale
Guanciale är en charkuteriprodukt som kommer från grisens kind. Köttet masseras med salt i cirka fem dagar. Peppar och chili tillsätts och det aromati...
Gourmet Fuet
Produktion av fuet hantverk i olika smaker: svartpeppar, paprika, örter, naturlig...
Torkade Korvar
Hantverksmässig tillverkning, från Pyrenéerna, på gammaldags vis. Utan kemiska konserveringsmedel (E …), och utan allergener (utan laktos, utan gluten...
Lokal lagrad prosciutto
Det föds från salta italienska griskottar, i den del som är täckt med svål, med fuktigt salt och, i den magra delen, med torrt salt, peppar, vitlök oc...
Fläsklägg
Berkshire Fläskmage Berkshire Fläskmage Tänk på fläskmagen som fett med kött kvar på. Kockar älskar att använda dess baconsmak för att krydda grönsake...
Toscansk DOP Prosciutto med Ben - Griskött, salt, peppar, naturliga aromer
Prosciutto Toscano DOP, i den klassiska versionen med ben, är utan tvekan en av de viktigaste produkterna när det kommer till toskanska charkuterier, ...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play