Etablerad i Belgien, INCA'CAO är specialiserat på skapandet av skräddarsydd choklad, chokladprodukter och tillverkar under privat varumärke. Vårt produktsortiment inkluderar chokladbarer, pålägg och nötter. INCA'CAO har skapat en linje av hantverkschoklad för gourmet som integrerar en livsmedelsteknologi som är allmänt tillgänglig och respekterar metabolismen hos många konsumenter. Vi använder en ...
...Låt dig förföras av denna utmärkta samling av belgiska praliner med smak av hasselnöt och karamell i den finaste belgiska vita, mjölk- eller mörka chokladen. Le Caprices exklusiva silverförpackning kommer att glädja och kan vara ett utmärkt tillskott...
Mörk choklad innehåller minst 50% kakaomassa. Mjölkchoklad innehåller minst 33% kakaomassa och 14% mjölkämnen. Vit choklad innehåller minst 26% kakaomassa och 22% mjölkämnen.
...Perfekt för att ge bort, dela eller njuta av själv
En frestande kombination av len chokladkräm som omger en hel hasselnöt inuti ett delikat, krispigt våffelark, allt inlindat i mjölkchoklad och fint hackade hasselnötter
Perfekt för julklappar, delning eller att njuta av själv
Få dina nära och kära att känna sig speciella varje dag med Ferrero Rocher-konfektyr
Innehåller inga jordnötter, certifierad kosher (OU-Dairy)...
Belvas, ren kakao för äkta choklad. En av de få rättvisemärkta chokladfabrikerna i Europa, den högkvalitativa chokladen är märkt med Max Havelaar. Dessutom har de inriktat sig på ekologiskt: praliner och sockerfri choklad med autentiska smaker, rena och kvalitetsingredienser (endast Stevia, Maltitol och naturliga sockerarter som finns i kakao och hasselnöt). Vårt motto: endast naturligt, både för...
... bit ren choklad. Från början valde utvecklarna att lansera fyra olika smaker (mörk, mjölk, hasselnöt och Cointreau) samtidigt. Detta gjordes för att de på så sätt skulle kunna särskilja sig ännu mer från andra chokladmjölksmärken. Under tiden har redan fjorton smakupplevelser av Choc-o-lait kommersialiserats och varumärket säljs i mer än 40 länder. Målgruppen för Choc-o-lait är fortfarande specialbutiker, bagerier, chokladbutiker, ... och så kommer det alltid att förbli.