Belgien, Bruxelles
...La Boulangerie Rondelez tillverkar dagligen bröd, bakverk, baguetter och färska bakelser. Med erfarenhet från många år, stor kunskap om produkterna och kontroll över produktionsprocessen strävar vi efter högkvalitativa färdiga produkter. Denna kvalitet garanteras av vårt "kvalitetssystem" som följer hela processen, från mottagning av råvaror, korrekt förvaring, produktion till färdig produkt och kontroll vid utgång. Vi erbjuder ett brett utbud av bröd: vitt bröd, grått bröd, sju korn, linea, ekologiskt, procorn, waldkorn, pistolets, piccolo's, baguetter och smörgåsar.
Belgien, Oudenaarde
... bröd, kakor eller bakverk, så skapar vi en skräddarsydd sammansättning för er. Vi tänker med er och erbjuder lösningar för att begränsa livsmedelskostnaderna, oavsett om ni är en hantverksbageri eller driver ett industriellt bageri. Förutom vårt ekologiska sortiment kan ni även vända er till De Molens van Oudenaarde för det konventionella sortimentet av mjöl och mjöl.
Belgien, Havelange
Agribio hanterar en komplett kedja: odling av spelt, vete, råg och bovete, lagring, sortering och rengöring av dessa spannmål och slutligen, malning för att få fram och sälja mjöl av olika kvaliteter. Den korta kedjan respekteras och förbättras ständigt. Ekologiskt bageri Bröd och bakverk direkt från fälten. Ekologiska spannmål Vete, skalat spelt, skalat och slipat spelt, skalat bovete, råg...
Belgien, Lixhe-Visé
Benoit Segonds, bagare – konditor. Jag bakar bröd på ett hantverksmässigt och traditionellt sätt med mjöler av högsta kvalitet för att återge brödet sin goda smak från förr och därmed dess plats på bordet. Jag har valt att arbeta med ekologiskt mjöl. Den ekologiska certifieringen garanterar att mjölet inte innehåller några tillsatser eller hjälpämnen (varken naturliga eller kemiska).
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play