Belgien, Tienen
Köttgrossisten Jos Leemput är ett familjeföretag som specialiserar sig på handel och styckning av fläskkött, kalvkött, lammkött och nötkött i Tienen. Vi levererar främst till varuhus och slakterier i den vidsträckta regionen runt Tienen, men även i resten av Belgien. Allt vårt nötkött, fläskkött, lammkött och kalvkött i Tienen bearbetas med hantverksskicklighet. De levande djuren väljs av oss...
Belgien, Fleurus
... och besöka våra verkstäder för att bevittna styckningen. Våra kunder kan därför säkerställa att den rituella slakten följs. Vi består av ett team på 20 personer. Ett team av styckare hanterar en daglig mängd på ungefär 40.000 kg. Vi har en frys som kan rymma cirka 1870 pallar. Våra prioriteringar är nötkött, kalvkött, lammkött och fjäderfä.
Belgien, Liège
...För att bättre kunna betjäna er har vi specialiserat oss, i över tjugo år nu, enbart på lammkött. A. Lonhienne är köttet "nature" i sin renaste form, med en smak och mörhet som aldrig har överträffats! Vi är belägna nära slakteriet i Liège och har en mycket fördelaktig infrastruktur, både när det gäller kommunikationer (motorvägar-flod-flygplats) och professionella anläggningar. Från våra kylrum går vi genom våra skärningsverkstäder, fram till expedieringen, där mer än 55000 kilo kött av alla ursprung levereras varje vecka, dagligen.
Belgien, Ciney
Ett oumbärligt företag inom grossistkötthandel. Ett effektivt verktyg: Slakteri och styckningsverkstad enligt CEE-standarder. Leveranser till hela den belgiska marknaden. Specialiserade på uppfödning, slakt och styckning av Belgisk Blått nötkött. Våra aktiviteter omfattar även bearbetning och försäljning av kalv-, fläsk- och lammkött...
Belgien, Ciney
Du hittar Boucheries Toufrais i AD Delhaize-supermarknaderna där du kan beställa kött av vit-blå-belgisk nötkött som är garanterat naturligt, utan hormoner och utan antibiotika. Detsamma gäller för kalvkött, lammkött och fläskkött.
Belgien, Lessines
Beauval har gjort nötkött, lammkött och bearbetade köttprodukter samt styckning till sin specialitet. Företaget riktar sig därmed till en bred kundkrets, från restauratörer till distributörer. Kunden har därmed ett stort urval av produkter (klara att skiva, portionsförpackade och bearbetade köttprodukter) som är förpackade på olika sätt (under skinn, under atmosfär, vakuumförpackade eller mirabella).
Belgien, Moeskroen
... märkningen. Tack vare skärsalen, som uppfyller de strängaste kvalitetsnormerna (HACCP, BRC), kan våra kunder räkna med det bästa nötköttet, kalvköttet och lammköttet. Ett halvt nötkreatur, en fram- eller bakdel och olika tekniska stycken, från filet pur till americain, ingår i det breda utbudet. I den nya skärsalen i Moeskroen har även en verkstad inrättats för portionering och förpackning av nötkött, kalvkött, fläskkött och lammkött. Här produceras även köttfärs och köttfärsprodukter som korv, hamburgare, vinken, ...
Belgien, Grobbendonk
... komplett sortiment, som sträcker sig från köttprodukter, köttberedningar, fågel, lammkött, nötkött, fläskkött, maskiner, förpackningar, kryddor, såser, konserver, pitabröd, durum, ostar, oljor, fetter till underhållsprodukter. Vi levererar både till stor distribution, marknadsstånd, restauranger, stormarknader, pitaställen, pizzerior samt till evenemang. Beställningar planeras enligt fasta rutter, med veckoleveranser.
Den Brugse Internationella Köttmarknaden är specialisten på vakuumförpackat och fryst kvalitetskött för restauranger och storkök. Även för hemleverans är ni hos oss på rätt ställe. Vi är specialiserade på nötkött, kalvkött, fläskkött och lammkött. Dessutom erbjuder vi den bästa balansen mellan hygien, kvalitet, pris och service.
Belgien, Bruxelles
Van Engelandt i Anderlecht är en grossist inom kött som har sin egen butik, vilket gör att privatpersoner kan komma direkt och köpa sitt kött till grossistpriser. Vi har också vår egen verkstad där kvalificerade slaktare skär och förpackar köttet enligt konstens alla regler. Utbudet är stort: lammkött, nötkött, hästkött, bisonkött, fläskkött, kalvkött, vilt och fågel, några specialiteter inom charkuterier och ett brett sortiment av kvalitetsfrysta produkter som exotiskt kött och lammkött från Nya Zeeland.
Belgien, Leeuw-Saint-Pierre
Hos Urbi de Groof väljer de köttet (nötkött, kalvkött, fläskkött, lammkött, fågel, vilt, beredningar). Köttet skärs, tillagas, kyls, fryses, förpackas och märks också av dem.
Belgien, Sint Laureins
Här hittar du ett omfattande sortiment av nötkött, fläskkött, kalvkött och lammkött samt fågel av bästa kvalitet. Det finns ett brett utbud av färdiga måltider, sallader, olika ostar, tapas och läckra grill- och stekspecialiteter. Du kan också få färska grönsaker och frukter hos oss, så att du kan ta med allt på en gång. Dessutom gör vi även smörgåsar, vita eller bruna, med pålägg efter eget val. Om du anordnar en fest hjälper vi gärna till. Från aperitiff snacks, förrätter, huvudrätter till och med desserter.
Belgien, Antwerpen
...INTERVLEES har blivit en av de viktigaste europeiska importörerna/distributörerna av kött. INTERVLEES specialiserar sig på internationell sourcing och marknadsföring av kvalitetskött, vilket uppnås genom vårt engagemang och pålitliga relationer med viktiga internationella producenter. Våra produkter: nötkött, lammkött, fläskkött, vilt och fågel.
Belgien, Antwerpen
Derycker Daniël startade 1972 som en köttgrossist. Under 90-talet lades frysta fiskprodukter till i sortimentet. Derycker erbjuder ett brett sortiment av färskt kött: nötkött, fläskkött, lammkött, vilt och fågel, men även fryst kött och fryst fisk: fiskfiléer, skalade räkor, jätteräkor och scampi.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play