...Maiski fylld kalkonfilé fine champagne, en fylld, mjukt bakad kalkonfilé med ett hjärta av välsmakande kryddad köttfärs i en läcker fine champagnesås med champinjoner och en touch av cognac. På bilden serverar vi detta med Maïski grönsaksgratäng och karamelliserad palsternacka.
Portfölj (33)
Belgien, Vinalmont
...Äkta stolthet från den belgiska våfflan, även känd som "Liège-våfflan"! Denna läckra, tjocka våffla, härligt gyllene och lätt karamelliserad tack vare de delvis smälta sockerpärlorna, smälter hjärtat hos alla godsaksälskare. Vår hemlighet för att garantera denna unika smak och textur? Vårt originalrecept, framtaget av en noggrant utvald samling av naturliga ingredienser av högsta kvalitet och...
Portfölj (2)
Belgien, Sint Martens Latem
Royal Gulf Chocolates föddes ur kärleken till utsökt råchoklad och en önskan att äta endast rena, hela livsmedel. Vår läckra choklad skapas med passion i små satser med endast de finaste kakaobönorna för att göra rena halvfabrikat chokladknappar som smälter lätt. Vi tar stor glädje i att ge lycka till våra nöjda kunder. Smaka på den bara en gång och... Kärlekshistorien börjar... Vårt team av expe...
Portfölj (10)
Belgien, Couvin
...Brun mättad i flaska. Söt och krämig med aromer av röda frukter och lätt karamelliserad malt. Lagringstemperatur: 3°C < T° < 25°C Konsumptionstemperatur: 6°C < T° < 10°C EBC: 55 IBU: 23 Alk. 7.5 Vol PLATO 16.4 Tillgängliga format: 33 cl - 75 cl...
Portfölj (8)
Belgien, Gembloux
Installation av en ultramodern bryggeri med en årlig kapacitet på 6.000 hl. Bertinchamps Triple: En gammaldags gårdsöl, ren malt och humle, utan kryddor eller tillsatser. Ölen är rund, lätt bärnstensfärgad och grumlig, ganska söt, med en fin bitterhet i eftersmaken. Munnens känsla är fyllig, sensuell, uppfriskande och diskret karamelliserad. Bertinchamps Blonde: En gammaldags gårdsöl, ren malt...
Belgien, Buggenhout
... inslag av lakrits, en nougatliknande fyllighet och en varm eftersmak som påminner om karamelliserad banan. 3. DeuS, Brut des Flandres, den sprudlande spannmålsvinen, baserad på korn, bryggs, jäser och lagras i Belgien, efterjäses på flaska, följt av den traditionella remuage och dégorgement i Frankrike.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play