Belgien, Vinalmont
...Äkta stolthet från den belgiska våfflan, även känd som "Liège-våfflan"! Denna läckra, tjocka våffla, härligt gyllene och lätt karamelliserad tack vare de delvis smälta sockerpärlorna, smälter hjärtat hos alla godsaksälskare. Vår hemlighet för att garantera denna unika smak och textur? Vårt originalrecept, framtaget av en noggrant utvald samling av naturliga ingredienser av högsta kvalitet och...
Portfölj (2)
Belgien, Couvin
...Brun mättad i flaska. Söt och krämig med aromer av röda frukter och lätt karamelliserad malt. Lagringstemperatur: 3°C < T° < 25°C Konsumptionstemperatur: 6°C < T° < 10°C EBC: 55 IBU: 23 Alk. 7.5 Vol PLATO 16.4 Tillgängliga format: 33 cl - 75 cl...
Portfölj (8)
...Maïski fylld kalkonfilé fine champagne, en fylld, mjukt bakad kalkonfilé med ett hjärta av välsmakande kryddad färs i en läcker fine champagnesås med champinjoner och en touch av cognac. På bilden serverar vi detta med Maïski grönsaksgratäng och karamelliserad palsternacka.
Portfölj (34)
Belgien, Buggenhout
... inslag av lakrits, en nougatliknande fyllighet och en varm eftersmak som påminner om karamelliserad banan. 3. DeuS, Brut des Flandres, den sprudlande spannmålsvinen, baserad på korn, bryggs, jäser och lagras i Belgien, efterjäses på flaska, följt av den traditionella remuage och dégorgement i Frankrike.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play