Belgien, Beringen
...Krämig mörk choklad som omger en mandelbit i en delikat, krispig våffla toppad med krispiga bitar av mörk choklad. Toppad med krispiga bitar av mörk choklad.
Portfölj (189)
Belgien, Lontzen
...Crispy Crystal Wheat produceras av maltat vete som har rostats med ett specifikt temperaturprogram för att förbättra karameliseringen inuti kornen. Det kan användas som krispiga tillsatser i choklad, kex, spannmålsprodukter samt som topping för många rätter.
Portfölj (9)
Belgien, Yvoir
...Att upptäcka högkvalitativa kakor som förenar hantverk, passion och produktivitet. Varje kaka är unik: oavsett om de är krispiga eller smuliga, med mandel eller med två sorters choklad, finns det minst en som tillfredsställer de mest kräsna gourmanderna. Kakeriet Destrée tillverkar även "skräddarsydda" kakor: tebaserade kakor för stora tehus, salta kakor, alltid med ingredienser av högsta kvalitet.
...funktionella högaktiva hjälpämneskoncentrat för kvalitetsoptimering av pannkakor, våfflor, mjuka bakverk och krispiga kexprodukter. För choklad: högnaturala stabiliseringssystem för strukturoptimering och hållbarhetsförlängning av autentiska ganacher, fetter och andra pralinfyllningar. För färdigrätter: lösning för dina färdigrätter. För kött: vi erbjuder dig den nödvändiga kunskapen och stödet för dina frågor angående köttprodukter, tillagade charkuterier och köttberedningar.
Belgien, Tournai
Smak, Arom och Karaktär har byggt upp ryktet för denna Mästare av Kex. Än idag är kvaliteten hos Desobry enhetligt erkänd i Belgien, landet för kex och choklad. Kexen från Desobry är inspirerade av traditionella recept, omarbetade för att möta dagens konsumenters önskemål. Krispiga, smältande, mjuka, knapriga… varje kex har sin egen personlighet. Och i den rena traditionen av belgiska...
Belgien, Trooz
Benoit Nihant är en chokladtillverkare som erbjuder ett brett utbud av produkter. Hög modekollektion: chokladpraliner som erbjuds i assorterade paket (små chokladplattor med både klassiska och kryddiga smaker). Kreationer: tryfflar, salta kolor, himmelska, samba-hjärtan, beroendeframkallande,… Delikuber: apelsinskal, citronskal, clementiner, ingefära, grapefrukt, krispiga mandlar, pekannötter,… Söta njutningar: förberedelser för varm choklad, kakaobönor, rå kakao, nutella,… Festliga: helt fruktiga och tryfflar med gammal rom och chili.
Krispiga och mjuka. Cookiserie Namuroise producerar amerikanska kakor: lika färska och mjuka som en bakelse. Chokladkakan som kallas Le p’tit Namurois är gjord på gamla vetesorter, smör och gårdsegg. Endast chokladen och havregrynen kommer inte från Belgien. Russin eller choklad, gräddade, att värma upp eller i degbollar, levereras deras kakor med cykel till några butiker i Namur och även till skolor. Vi tillverkar också småkakor med citronskal, bretonska paletter med havregrynscrumble och andra läckra krispiga-mjuka godsaker.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play