Belgien, Huy
Belägna vid Meuse i Huy, tillverkar och säljer Moulins de Statte bakmjöl. Vi erbjuder yrkesverksamma inom bagerisektorn ett brett utbud av vita och grå vetemjöl, samt ett varierat sortiment av mjöl från flera spannmål och frön.
Belgien, Dison-Andrimont
... säljer ett brett sortiment av ekologiska och naturliga torra produkter: spannmål och derivat, kosttillskott, kryddor, mjöl (mald på stenmjöl), flingor, torkad frukt, frön, vegetabiliska oljor (livsmedels- och vårdprodukter), baljväxter, müslis, pastaprodukter, salter och socker, tamari och shoyu, vinäger ...
Belgien, Péronnes-lez-Binche
... derivat; men även färska produkter som ostar och mejeriprodukter, rökt och marinerad fisk, kött och charkuterier. Slutligen erbjuder Nordic Centre även glass, sorbeter och desserter, kryddor, pasta, ris, mjöl, non-food, vin och alkoholhaltiga drycker, baguetter, bakverk och derivat, konserver och oljor.
Belgien, Anvaing
Vi levererar högkvalitativt mjöl till hantverksbagare samt till industriella bagerier. All vete, samt varje produktionsbatch av mjöl, kontrolleras.
Belgien, Tournai
Livsmedelsgrossist: Över 5000 artiklar är registrerade och 2500 produkter är redo att levereras varje dag med bi-temperaturlastbilar som uppfyller HACCP-standarder: Frysta örter och kryddor, frysta köttprodukter, frysta färdigrätter, potatisprodukter, frysta grönsaker, pizzor, glass, frysta desserter, bageriprodukter, färdigrätter, färdiga sallader, bakverk, ostar, charkuterier, smör, oljor och fetter, kaffe, drycker, kex, konserverade grönsaker, konserverade frukter, sylt, choklad, pasta, ris, mjöl, soppor, såser. Men också: Förpackningar, porslin, sanitetshygien, golvhygien, bordskonst…...
Belgien, Oudenaarde
... bröd, kakor eller bakverk, så skapar vi en skräddarsydd sammansättning för er. Vi tänker med er och erbjuder lösningar för att begränsa livsmedelskostnaderna, oavsett om ni är en hantverksbageri eller driver ett industriellt bageri. Förutom vårt ekologiska sortiment kan ni även vända er till De Molens van Oudenaarde för det konventionella sortimentet av mjöl och mjöl.
Belgien, Havelange
Agribio hanterar en komplett kedja: odling av spelt, vete, råg och bovete, lagring, sortering och rengöring av dessa spannmål och slutligen, malning för att få fram och sälja mjöl av olika kvaliteter. Den korta kedjan respekteras och förbättras ständigt. Ekologiskt bageri Bröd och bakverk direkt från fälten. Ekologiska spannmål Vete, skalat spelt, skalat och slipat spelt, skalat bovete, råg...
Belgien, Lixhe-Visé
Benoit Segonds, bagare – konditor. Jag bakar bröd på ett hantverksmässigt och traditionellt sätt med mjöler av högsta kvalitet för att återge brödet sin goda smak från förr och därmed dess plats på bordet. Jag har valt att arbeta med ekologiskt mjöl. Den ekologiska certifieringen garanterar att mjölet inte innehåller några tillsatser eller hjälpämnen (varken naturliga eller kemiska).
Belgien, Mussy La Ville
Specialiserad charkuteri för gourmetpaté och gammaldags rökta korvar. Förpackningarna regleras naturligtvis av strikta normer från AFSCA, som inkluderar på etiketten: batchnummer, spårbarhet av kött, kryddor, mjöl, ägg som används samt allergener som finns i den färdiga produkten, vilket kräver ett extra arbete och en betydande uppmärksamhet. Frédéric uttrycker önskan att kunna fortsätta tillverka sina produkter på gammaldags vis under lång tid, att bevara recepten som överförts av hans föräldrar och farföräldrar, och att fortsätta främja skyddet av våra gaumiska produkter.
Belgien, Moerkerke-Damme
... ren kvalitet från allra första början. Grisar och själva uppfödda nötkreatur matas med potatis, spannmål och hemgjort naturrent mjöl. Endast naturrena råvaror hamnar i foderkärlen. Ingen industriell föda förekommer. Det återspeglas självklart i våra slutprodukter. Det utsökta köttstycket på din tallrik är resultatet av vår ärliga och hälsosamma metod i stallen.
Vi producerar ett brett och gott sortiment för hantverksbagerier och industriella kexfabriker i: vitt brödmjöl, kexmjöl, vetekli, specialmjöl och blandningar. Mjöl och mjöl kan göras av många olika sädesslag, såsom vete, råg, havre, majs, ris och korn. Det mest använda sädesslaget är vete.
Belgien, EVERGEM
Molens de Vlieger erbjuder ett komplett sortiment av mjölsorter, kompletterat med Arté, en unik toppserie av fullkorn. Arté står för ett sortiment av noggrant sammansatta fullkorn som uppfyller de högsta kraven från hantverksbagaren. En serie topprodukter som gör att du kan baka underbara och läckra bröd som alla blir en succé hos dina kunder. Detta sortiment är avsett för den bättre bagaren som arbetar på ett hantverksmässigt sätt och enligt reglerna för bagerihantverket. Även mjöl och vetemjöl skräddarsytt för kunden finns tillgängligt!
Les Moulins du Val Dieu producerar högkvalitativa mjöler för de mest krävande hantverksbagarna och för hemmabruk! Våra mjöler är lokala och perfekta för att baka ditt hantverksbröd. Kvarnen som ligger i Hombourg är en av de sista hantverkskvarnarna i Belgien. Vi är passionerade för jordbruk och mat, och vi har kapacitet att producera vita mjöler, fullkornsmjöler samt blandningar av mjöl och frön...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play