...Maiski gele couscous, couscous naturel, vit quinoa, bovete, pärlcouscous, spelt, bulgur och råg. Maïski färdiga baser av spannmål och frön erbjuder dig enorma möjligheter. Naturliga eller smaksatta med andra ingredienser, varma eller kalla. De utgör det perfekta tillbehöret för dina bufféer eller BBQ:s. På huvudbilden visas våra spannmål i sin naturliga form, på den andra bilden har vi varit kreativa med dem, helt enligt dina egna önskemål!
Portfölj (33)
Belgien, Dendermonde
...2 Brothers® Premium Gin Malt är det bästa av två världar. Destillerarna använder samma traditionella metoder och botanicals som med citrusbrodern, men den verkliga innovationen ligger i basen. 2 Brothers® Premium Gin Malt innehåller en unik maltvinblandning, härledd från råg, korn och spelt. Denna unika grund ger ginen en rik, fyllig smak, vilket gör att ginen kan drickas ren eller spela...
Portfölj (2)
Belgien, Mont-Saint-Guibert
...DSECs engagemang för byggandet av bioetanolanläggningar baseras på en mycket specialiserad teknisk kunskap om etanolproduktionsprocesserna; i denna artikel hittar du en mer detaljerad förståelse av upstream-processen. I Europa och USA bearbetar de befintliga traditionella 1:a generationens bioetanolanläggningar typiskt spannmål (majs, vete, råg, ...) och andra råvaror som innehåller stärkelse...
Portfölj (28)
Belgien, Lontzen
...Crispy Crystal Rye tillverkas av groddad råg som har rostats med ett specifikt temperaturprogram för att förstärka karameliseringsreaktionerna inuti kornen. Det ger färger av rödtonad brun, mycket starka aromer av kryddat bröd och efterliknar sötman av mörk choklad.
Portfölj (9)
Belgien, Roeselare
Molens Joye är en modern kvarn för hantverksbagerier och småkakor (innehavare av BRC-kvalitetscertifikat). Hos oss kan du hitta alla bageribehov. Försäljning av vetemjöl, vetemjöl, rågmjöl, rågmejl, speltmjöl och speltmejl. Specialitet: fullkorn, spelt, solrosfrön, linfrön, sesamfrön, pumpafrön, hirs, soja, havre, majs. Vetemjöl och vetemejl mals fortfarande på ett hantverksmässigt sätt. Detta bevarar smaken och aromen på bästa sätt. Fullkornsmjölsorter (vete, råg, spelt) mals fortfarande i vissa blandningar på autentiska kvarnstenar.
Belgien, Hauset
Kockartz är ett bageri och konditori som erbjuder: bröd och knäckebröd (vetemjöl, råg, fullkorn, flergrains,…), bakverk (eclairer, fruktfyllda piroger, frukt- och vaniljkrämscroissanter, Berlinerbollar, fruktvåfflor) och pajer (med ris eller frukt, beroende på säsong), fin konditori (traditionella tårtor, lätta, fruktiga och belgiska bakverk), snacks (fyllda baguetter, pizzor, soppor, quicher...
Belgien, Havelange
Agribio hanterar en komplett kedja: odling av spelt, vete, råg och bovete, lagring, sortering och rengöring av dessa spannmål och slutligen, malning för att få fram och sälja mjöl av olika kvaliteter. Den korta kedjan respekteras och förbättras ständigt. Ekologiskt bageri Bröd och bakverk direkt från fälten. Ekologiska spannmål Vete, skalat spelt, skalat och slipat spelt, skalat bovete, råg...
Vi producerar ett brett och gott sortiment för hantverksbagerier och industriella kexfabriker i: vitt brödmjöl, kexmjöl, vetekli, specialmjöl och blandningar. Mjöl och mjöl kan göras av många olika sädesslag, såsom vete, råg, havre, majs, ris och korn. Det mest använda sädesslaget är vete.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play