Belgien, Houffalize
... regionala och personliga rätter; på våren sparris, på sommaren rätter med färska örter, på hösten vilt och våra rökta delikatesser "gjorda av oss". Gourmethelgen pågår året runt enligt följande: ni kommer att bo i våra rum med bad och privat wc, på kvällen serveras en sju-rätters middag med en variation av fisk- och vilt-rätter, och nästa dag, efter en god natts sömn, kommer ni att få frukost.
Belgien, Kaprijke
...är en del av den prestigefyllda kedjan "Relais du Silence". Det finns 9 nyrenoverade rum. Carl Van Hecke och hans team garanterar en rad utsökta rätter. Varje dag finns det en marknadsmeny, som på morgonen sätts ihop av kocken beroende på tillgång och säsong, såsom sparris från den egna regionen, ostron från Grevelingen, hemgjord foie gras, ...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play