Italien, Monterotondo
... med olika nivåer av fikocyanin. Löslig och med en karaktäristisk umamismak, det vill säga smakrik och något "marin", är den lämplig för användning i degar och beredningar både söta och salta, från konfektyrindustrin till bakverk, från glass till pasta och även drycker.
Portfölj (10)
Frankrike, Olivet
...Referens 0000000301008 Krossen motsvarar hela de yttre skalen av ekologiska durumvetekorn. Vetekross används som ett komplement till andra beredningar (frukostflingor, müsli, mejeriprodukter, brödbakning…). Det passar också mycket bra i soppor. Användartips Vetekross är perfekt att strö över dina sallader, mejeriprodukter eller frukostflingor. Det kan också blandas i dina beredningar av kakor, bakverk eller bröd.
Portfölj (114)
Frankrike, L'union
Företaget CARIF S.A är tillverkare av mjölkorrigerare, ingredienser och förbättringsmedel för bageri, konditori, bakverk och småkakor, bakningsenzymer, blandningar och förblandningar för specialbröd, beredningar för konditori och catering, samt specifika aromer och färgämnen. CARIF S.A. formulerar, producerar och marknadsför innovativa ingredienser inom mjölsektorn under kvalitetscertifiering ISO...
Portfölj (12)
Italien, Racale
Genom att ta hand om det omgivande området producerar vi livsmedel som respekterar vår tradition med typiska ingredienser från Puglia. Vi erbjuder allt från bakverk till produktion av olja och vin, samt handgjord pasta i våra verkstäder. Vi arbetar med flera typer av mjöl: vete, bränt vete, semolina, fullkornssemolina och korn för att erbjuda en produkt av hög kvalitet och maximal digestibilitet...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play