Frankrike, Saint Emilion
... 2017 och ISO 14001 (SME des vins de Bordeaux) sedan 2015 Odlingstekniker: ansvarsfull odling, plöjda eller gräsbevuxna jordar, beskärning av vinrankorna i blandad guyot, manuella gröna arbeten anpassade till varje parcella Skörd: mekanisk med flera urval: mognad och storlek på bären, parcellaurval Vinifiering: traditionell med en mjuk och kontrollerad maceration i termoreglerade betongtankarna Lagring: 12 månader i franska ekfat varav 40% nya ...
Portfölj (34)
Italien, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. i Mesoraca, i provinsen Crotone, sysslar med egen och hantverksmässig produktion, med förpackning, av typiska charkuterier, inklusive korv, capocollo och pancetta. Tack vare personalen, som är välutbildad och har erfarenhet inom branschen, lyckas Salumificio Lavigna även tillfredsställa de mest kräsna smaklökar.
Portfölj (19)
Frankrike, Boissy-Saint-Léger
... beroende på växttyper, hur växterna odlas, deras mognad och alltid utan THC. EAN-kod Lager Juli:3760358370145 Referens FRN:MCT-CIT-10 Referens CRM:CR-MCTCITBS10%-10mL Innehåll (g/ml):10 ml PCB:1 Vikt (i kg):0.025 Dimensioner bredd i cm:2,5 Dimensioner längd i cm:2,5 Dimensioner höjd i cm:8,1...
Portfölj (88)
Frankrike, Marcolès
... Auvergne. Många månader av lagring och mognad i ekfat av kastanjeträ gör detta hydromel verkligen unikt och överraskar många vinälskare. Apis terrae-hydromelen serveras exempelvis som aperitif, men också och framför allt som tillbehör till förrätter och desserter, samt till rätter som foie gras, fjäderfä (sniglar, räkor...), ostar, mörk choklad och torkad frukt. Det är nya smakkombinationer som det...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play