Tyskland, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9 är en premiumtorkad svamp, värderad för sin rika, jordiga smak och umaminoter. Idealisk för soppor, såser och risotto, ger den djup till ett brett spektrum av kulinariska tillämpningar.
Portfölj (74)
...Ingredienser: kantareller (boletus edulis) 72%, vit tryffel (tuber magnatum pico) 3%, olivolja, salt, aromer. Tips: Perfekt för pastarätter, smakrika fyllningar, såser med intensiv smak av kött och fisk, smörgåsar och vol-au-vent. Finns även i 500 g-format.
Portfölj (10)
Spanien, Zaragoza
...Extra jungfruolja med en genomsnittlig till hög fruktighet. Mjuk med en bitter och låg till medelhög kryddighet, som påminner om grönsaker, särskilt tomater och fikon, samt bananer och nötter. Utmärkt för förrätter med fisk och boletus, svamp, sallader, bakad, kokt och grillad fisk. Delikata sallader eller de som är rika på smörsmaker, såser, bakverk, ost och rött kött.
Frankrike, Aiguilhe
...boletus edulis, chantarellus cibarius, marasmus oreades, lactarius deliciosus) Morels morcheln pfifferlingen porcini setas, steinpilzen, Waldpilze funghi di bosco setas del bosque. Handgjorda lyxiga burkar och konserver. Originalsortiment av franska svampar i vinäger som pickles, vinägerkondiment, löksylt. Sortiment av typiska och traditionella maträtter baserade på franskt kött, lamm (svart ras...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play