Frankrike, Auros
...Façon LOMO 3,5 kg, hållbarhet 20 dagar Vår specialitet och vår bästsäljare på sommaren. En mycket originell produkt som verkligen är jättegod! Det är en skinka marinerad i söt paprika. Vi kan sälja den I skivor att grilla som en entrecôte (i panna, på grill eller barbecue) Som rostbiff I spett Som bräserad skinka i rotisserie. Det är mycket gott och billigt.
Portfölj (31)
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Hantverksmässig tillverkning av produkter som: El Botillo del Bierzo, kryddiga och söta chorizos, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, lagrad skinka, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, rökt Lacón, bacon, bräserad Lacón (Gourmetprodukt) bland annat... Vi erbjuder också färskt fläskkött som: kotletter, oxfiléer, revben, bacon, Lacón, färsk skinka, färsk knoge, och självklart salta och färska produkter som: öron, svans, rygg, svinhuvud, snok, svinben.
Portfölj (4)
Belgien, Izier
... skinkan, manuellt torrsaltad, rökig eller ej. Nöt: Den fina delen av skinkan, saltad i mild, naturlig lag eller i nät, rökig eller ej. Fläsk: Torrsaltad bröstköt, rökig eller ej. Hantverkskokt skinka: Förstklassig skinka som är hantverksmässigt saltad, kokt och bräserad i ugn. Torkad korv: Beredning baserad på förstklassigt fläsk- och nötkött.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play