Italien, Guardiagrele
...Tillsats utan emulgeringsmedel baserat på dehydraterad surdeg. Stärker gluten-nätverket och säkerställer volym i de färdiga produkterna. Format: 25 kg Dosering: 1 - 2 %...
Portfölj (91)
Frankrike, Aix En Provence
...vetemjöl T80 (9%), vegetabiliska fetter (kokos, solros), speltmjöl, jäst, socker, salt, mjölbehandlingsmedel: askorbinsyra. Tillverkat i en anläggning som använder sesam, ägg och mejeriprodukter. Förpackning: cirka 52 per påse Nettovikt: 150g Näringsmässiga egenskaper: Genomsnittligt näringsvärde per 100g Energivärde: 1743 KJ eller 413 Kcal Fetter: 8.2 g varav mättade fettsyror: 3.7 g Kolhydrater: 71.1 g varav sockerarter: 1.7 g Kostfiber: 5.
Portfölj (31)
Turkiet, Ankara
Etablerat 1965 är KRAL Foods känt för sina traditionella och innovativa produkter som Tortillas, Kemalpasa (Sponge Pastry Rolls), şekerpare (Baked Soft Pastry), güllaç (Baked Soft Pastry), şambaba, erişte (Noodle), cookies, baklava deg, mantı, triangulär deg, börek deg, tarhana och kadayif (Fried Shredded wheat dessert). Med fokus på modern teknik samt kvalitets- och hygienstandarder fortsätter KR...
Portfölj (10)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Detta är en blandning för att göra glutenfritt surdegsbröd. Nu kan du baka glutenfritt bröd utan jäst, ägg och mejeriprodukter. Allt du behöver göra är att göra glutenfri surdeg från vår blandning och baka läckert bröd med den! Det finns inga smaker, konserveringsmedel eller andra skadliga livsmedelstillsatser i blandningen. Denna produkt innehåller inte gluten. Produkten testas för gluten i...
Portfölj (116)
...Rätter som serveras i brödkorgar, förutom att vara scenografiska, rekommenderas för att undvika bröd som innehåller jäst, dess vikt är endast 60 gram. Brödkorgen kan användas av barer, restauranger, simbassänger, badanläggningar, golfklubbar, lantgårdar, hotell, gym, delikatessbutiker, slakterier, kryssningsfartyg och fjällstugor, överallt där måltider serveras. Den termosvetsade förpackningen och...
Luxemburg, Hautcharage
...Våra jäsningar görs i rumstemperatur eftersom det är där smakens magi sker. Vi praktiserar ingen avbrott eller uppskjutning av jäsning och våra cykler är långsamma och naturliga. Våra surdegar är milda och doseringen av jäst är upp till 10 gånger lägre än vad den moderna bagerin gör. Vårt enda kompromiss med moderniteten är förkokning följt av frysning. Denna arbetsmetod gör att vi kan arbeta utan stress i produktionen eftersom det inte finns några tids- eller organisationsbegränsningar.
Frankrike, LE PUISET DORE
Tillverkning och försäljning av bakverk och konditorivaror från ekologiskt jordbruk. Förgräddade surdegsbröd i kyl. Förgräddade surdegsbröd under skyddande atmosfär. Tillverkare av ekologiska bröd och konditorivaror. Tillverkare av förgräddade bröd under skyddande atmosfär. Export av ekologiskt förgräddat bröd. Export av förgräddade surdegsbröd. Tillverkning av surdegsbröd utan tillsats av industriell jäst. Ekologiska förgräddade bröd i kyl, ekologiska förgräddade bröd under skyddande atmosfär. Tillverkare av ekologiska förgräddade bröd för professionella.
Spanien, Córdoba
...idrottsskador... - Ekologiska produkter utan jäst: rekommenderas för personer med intolerans mot denna komponent, candidiasis... - Sockerfria produkter (tillverkade med stevia) Vi erbjuder en onlineköpstjänst som gör att du snabbt och effektivt kan köpa dessa unika produkter på marknaden. Användningen av ekologiska produkter gör vårt företag till en allierad för alla som har svårigheter med sin kost, oavsett om det beror på sjukdomar, allergier eller intoleranser, samt för alla som vill förändra sin kost och börja konsumera helt naturliga produkter.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play