Belgien, Landenne
Överste Gustave, det är ett projekt som bryr sig om planeten. Våra kex produceras i Belgien och kommer till 95% från lokala råvaror. Vår recept, utarbetad av en hundnutritionist, baseras på 45% färsk kycklingkött (utan näbb, ben eller brosk) och resten på lokala frukter och grönsaker: betor, ärtor, päron, cikoria, nässlor…" Vi erbjuder ett sortiment av hund- och kattkex, anpassade efter varje dj...
Förenade Arabemiraten, Dubai
...Iberisk fläskkarré. Vi serverar den färsk eller fryst. Vakuumförpackad i 0,5 eller 1 kg format eller i bulk. Certifierat iberiskt fläskkött enligt den iberiska kvalitetsstandarden.
Portfölj (7)
Spanien, Quart
...Fryst fläskköttsspett, med olika kryddor och i olika presentationer, som till exempel i bulk eller på en pinne.
Portfölj (9)
Belgien, Berlaar
...TYSKLAND – 950 US $/Ton Frysta fläskhalvhuvuden, kartong, TYSKLAND – 670 US $/Ton Frysta fläskhjärtan, kartong, TYSKLAND – 900 US $/Ton Frysta fläskbakfötter, kartong, TYSKLAND – 1220 US $/Ton Frysta mjuka ben (fläsk), kartong, TYSKLAND – 1,92 US $/Ton Frysta mjuka ben (sugga), kartong, TYSKLAND – 1670 US $/Ton Fryst fläsklever bulk, kartong, TYSKLAND – 570 US $/Ton Fryst fläsklever IWP, kartong, TYSKLAND – 670 US $/Ton Frysta fläskkotletter, kartong, TYSKLAND – 3920 US $/Ton Frysta fläskmånskallar, kartong, TYSKLAND – 3520 US $/Ton Frysta fläskbröstben / bröstben, kartong, TYSKLAND – 770 US $/Ton...
Portfölj (10)
Nederländerna, Lekkerkerk
...Wellink är ett företag som specialiserar sig på förädling av fläskkött med en produktion på 700 000 kg produkter per vecka. De produkter vi levererar är skräddarsydda: bokstavligen anpassade efter dina önskemål. Vi börjar med bulk och avslutar med skräddarsydda produkter. Dessutom kan vi även leverera tillagade och nedskurna produkter. Vi strävar efter att ta hand om alla behandlingar som råvarorna behöver genomgå, så att du kan börja direkt med din slutprodukt. Wellinks uppdrag är att leverera 'vackra' prisvärda specifika fläskköttsprodukter. Wellink arbetar under standarderna BRC och HACCP.