Turkiet, Izmir
...Våra OliveOilsLand®-märkta olivoljor, som produceras med kallpressningsteknik i vår anläggning där livsmedelssäkerhetsstandarderna skyddas på högsta nivå och i rostfria tankar utan kontakt med luft, ger en behaglig smakupplevelse med sin unika smak. Den kallas också för Det Egeiska Olivoljans Smak bland folket. En naturlig extra jungfruolivolja med högt innehåll av vitaminer, aromer, polyfenoler...
Portugal, Fornos De Ledra
Vi är producenter av extra jungfruolivolja och ekologisk extra jungfruolivolja från far till son. Beläget i nordöstra Portugal, i en region där olivträdet är dominerande, är vår produktion familjeägd. Kvalitet och transparens är vår grundpelare. Ägare av mer än 5000 olivträd samt kvarnen, genom hela processen från pressning till buteljering, behärskar vi produktionen från A till Ö. Vi söker ständigt nya kunder (restauranger, delikatessbutiker, catering, grossister etc). Tveka inte att kontakta oss för mer information.
Portfölj (4)
Grekland, Crete
... fantastiskt resultat av högre kvalitet, smak och innovation som vi delar med 38 länder i världen. Kvalitet är i våra tankar genom hela processen, från att ta hand om träden och odla oliverna till skörd, bearbetning, buteljering och leverans till våra kunder. Vi är engagerade i att producera endast den finaste kvaliteten av extra jungfruolivolja och olivprodukter med all den smak och de näringsämnen som naturen avsett.
Italien, San Martino Buon Albergo
... jungfruolivolja. Företaget grundades genom förvärvet av 30 hektar, inklusive en olivlund, vilket ledde till att företaget investerade 2010 i byggandet av en olivpress, inklusive en del för försäljning och logistik, samt buteljering och intern lagring, allt med syftet att värdesätta en specifik produkt som extra jungfruolivolja.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play