Spanien, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Spanien, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. är ett familjeföretag som har ägnat sig åt tillverkning och mognad av iberiska skinkor och andra produkter från iberisk gris i över ett sekel. Företaget har lyckats kombinera traditionella metoder med den mest avancerade teknologin, godkänt sina anläggningar enligt Europeiska unionens krav och integrerat sig i Denominación de Origen Jamón de Guijuelo sedan sin grundande...
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... mellan 3º och 5º Celsius, och med en relativ luftfuktighet mellan 75% och 85%. Ras: 50% Iberisk Foder: Cebo de Campo Etikett: Grön Energivärde: 356 Kcal / 1480 KJ Fetter: 27,6 g Mättade fetter: 9,4 g Kolhydrater: < 0,10 g Socker: < 0,10 g Proteiner: 27 g Salt: 7 g...
Spanien, Badajoz
...Skinka från iberiska grisar som föds upp fritt i Dehesas Extremeñas, matade med ekollon under montanera-säsongen och avslutade sin utfodring med naturliga foder. Skinkor med en lagringstid på över 24 månader. Smaken av iberiskt till ett mer överkomligt pris.
Portfölj (9)
...Iberisk fält-skinka tillverkad av iberiska grisar som uppfötts i semi-extensiva förhållanden. Djurens rasrenhet är 50% iberisk med en renrasig mor. Certifierade kvalitetsbitar producerade enligt den iberiska kvalitetsstandarden.
Portfölj (7)
Spanien, Valencia
XarcuSpain är ett företag som huvudsakligen ägnar sig åt export av gourmetprodukter, hantverksprodukter, hälsosamma och ekologiska produkter av spansk ursprung. Även om vi är specialister på lufttorkat kött (skinka, chorizo och lomo), kan du i vår katalog hitta olika kategorier. Honung, tryfflar, spritdrycker, oljor och alla typer av kött. Vi riktar vår verksamhet mot HORECA-kanalen och även om ...
Portfölj (8)
Spanien, Alcobendas
...Denna bit kommer från en 50% iberisk gris, uppfödd i extensiva eller intensiva utomhusuppfödningar och främst matad med foder. Denna typ av uppfödning i extensiva eller intensiva anläggningar och dess utfodring förbättrar grisens fettinfiltration, vilket gör det till en karaktäristisk och exklusiv produkt inom spansk boskap och gastronomi. Med en minimi mognad på 24 månader är det slutliga resultatet optimalt och erkänt av experter och konsumenter. Med denna Jamón de Cebo de Campo kommer du att njuta av en mild och vänlig smak som inte lämnar dig likgiltig.
Portfölj (10)
Spanien, Madrid
Compañía La Iberica är ett företag som är dedikerat till produktion och försäljning av iberisk fläskkött i olika förpackningsformat, beroende på kundens behov. Vi är leverantörer av iberisk fläskkött, skinka, iberisk axel, iberisk länd, samt olika sorters lufttorkade viltköttprodukter, bland andra egna lufttorkade produkter. Att arbeta med den bästa råvaran och ha en personal med stor erfarenhet i...
Portfölj (3)
Spanien, Guijuelo
...Bitarna under taggen Cebo de Campo kommer från Iberico-grisar som uppföds i frihet. Deras kost bestod av en kombination av naturliga foder och de resurser som finns tillgängliga i ängarna. Dess arom och sötma gör varje bit till en verklig delikatess för matälskare.
Portfölj (10)
BELLOTARI Espacio Ibérico är varumärket för vårt företag. Vi ägnar oss åt försäljning, marknadsföring och distribution av produkter från iberisk gris samt alla produkter tillverkade med råvaror från Extremadura och några andra spanska regioner. Vi grundades med den tydliga avsikten att erbjuda högsta kvalitet i våra produkter. Vi känner till hela produktionsprocessen för iberisk gris och till prod...
Spanien, Fuente De Cantos
...% iberisk mor och en far som är korsad med Duroc-gris. När det gäller föda: Bellota-skinka: Kommer från en iberisk gris som föds upp fritt i dehesas och som under sina sista månader av uppfödning har matats med naturliga betesmarker och ekollon. Cebo de Campo-skinka: Kommer från en iberisk gris som föds upp...
Spanien, Dso Hermanas
... kvaliteten. Om du vill upptäcka hur man vet om en skinka är iberisk ekollon eller cebo, har du kommit till rätt ställe, för på Jamones Luna kommer vi att ge dig all information du behöver veta. Det första att tänka på är att båda styckena kommer från iberiska skinkor, men cebo-skinkorna tas från grisar som föds upp med foder, medan cebo de campo dessutom har fått äta fritt i dehesan, även om de inte har nått sin slutliga fettningsfas, och slutligen hittar vi den iberiska ekollonskinkan, som erhålls från grisar som under sina sista månader av livet matas med ekollon, växter och örter.
Familjeföretag som är specialiserat på hantverksmässig tillverkning av Jamón de Teruel med ursprungsbeteckning och högkvalitativ Serranoskinka. Våra naturliga torkrum, belägna i Monreal del Campo (Teruel) och Fuendetodos (Zaragoza), garanterar en skinka med låg salthalt och den optimala mognadsgraden.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play